Prediabetes a hubnutí: Jak dosáhnout výsledků při cvičení?
Ahoj je tady ještě někdo takový exot jako já 😁🤦 ? Snažím se zhubnout kvůli prediabetes. Mám 160 cm a nyní 86,9 kg . Strava se změnila od září a od ledna se změnila o 100 % . Zapisují si do kalorickych tabulek a ano chybí mi většinou nejakych 1000kj. Sacharidy si držím okolo 100-130g , tuky okolo 97g , bílkoviny i vlákninu doplňují taky . Cvičím cca 4-5x týdne cca 30min směs posilování +kardio . A výsledek 🙈 od ledna minus 1 cm v každé partií a minus 1 kg .... Já už se tomu musím prostě smát protože jsem asi jediná na světě která dělá Všechno a výsledek prd . 🙈🙈
Ahoj, já držím jídelníček podle jedné slečny na instagramu a jde to hezky 🙂
Na ty rady že malo jíš když přibírala bych se naprosto vykašlala. Je to fyziologický nemožné málo jíst a přibírat, zajímalo by mě, kdy už to konečně lidí pochopí.... To, že budeš pak mít málo energie, vitamínů atd to je pravda ale ze vzduchu se fakt nepřibírá. Nicmene pokud při takovémto příjmu přibírala je dost pravděpodobné ze ti ta "dieta" nesedla a tělo se bráni... Dost možná pro tebe low carb prostě není. Mě strašně pomohlo na rozjezd a detox těla Whole30 a poté prostudovány půst. Zkus se na to kouknout ;)

@kacka1578 tak to máš super já stále nic