Sháním parťačku do fitka či na běh, Říčany u Prahy

ducky1990
17. dub 2015

Dobrý večer ženy,
jak píšu v nadpisu ráda bych našla parťačku na běh či raději do fitka. Ale sama se prostě stydím. Před týdnem jsem zcela změnila a upravila jídelníček směr ku zdraví. Objevila jsem nové pojmy jako je třebas Quinoa, amarant, či melasa. A ještě mi chybí nějaký ten speciální pohyb kromě klasického neustálého uklízení či zahrádkáření nebo obsluhování a obstarávání dětiček. 😉
S váhou jsem na tom zle 166cm, 91kg, 25let BMI 33. Prostě katastrofa. Když mi váha vylezla přes 90 tak jsem si řekla že to né, prostě se do toho obuji. Se vším všudy. Chci zpět svojí váhu před dětma 70kg. Bude to dlouhá cesta, ale plná nových zážitků a zkušeností. Nový styl, nový dech, nový ŽIVOT.
Přidáte se někdo ke mě na to cvičeníčko z Říčan u Prahy a okolí? Praha.Kolovraty,Uhříněves a tak.
😨

adhell
4. čer 2015

Jaaaaa 🙂 taky mi chybi partacka na sport a vubec celkove na povidani 🙂 tak kdyz budes chtit tak se ozvi..jsem primo z rican..

olga_123
21. čer 2015

Ahoj, taky bych se ráda přidala 🙂 jak na sport tak klidně povídání, jógu, kavárnu, výměny receptů..zrovna hledám nějaké fitko v okolí Uhřiněvse, tak pokud ste již vybraly ráda bych se na nějakou lekci nebo třeba jen procházku přidala.

adhell
23. čer 2015

a byl by problem Ricany?? 🙂

adhell
23. čer 2015

kdyby ne tak klidne tenhle tyden mam cas 🙂 tak muzeme neco podniknout.. :D