icon

Vyplatí se investovat do prémium verze kalorických tabulek?

29. pro 2025

Ahoj, vyplatí se premium verze kalorických tabulek a v čem je to lepší? Případně je nějaký kód na slevu? Děkuji.

palja
29. pro 2025

@anonym_autor mám tam více makronutrientu, ale stačí i základní verze. V té placené nejsou reklamy, mě jí proplatí pojišťovna. Kód na slevu nevím.

autor
29. pro 2025
@palja

@anonym_autor mám tam více makronutrientu, ale stačí i základní verze. V té placené nejsou reklamy, mě jí proplatí pojišťovna. Kód na slevu nevím.

@palja VZP asi ne, že?

palja
29. pro 2025
@anonym_autor

@palja VZP asi ne, že?

@anonym_autor to nevím, mám VoZP. Ale zase to není na rok taková částka, která by mě zruinovala 🙂

cilkat
29. pro 2025

Za mě jedna z mála věcí, za kterou ma smysl si platit, je, aby aplikace umělá zapisovat kalorie z fotky. Což myslím zrovna ty tabulky neumí ani v prémiové verzi. Jinak počítání stopovych prvků a podobně, což v premiu je, je myslím zbytečné.

autor
29. pro 2025
@cilkat

Za mě jedna z mála věcí, za kterou ma smysl si platit, je, aby aplikace umělá zapisovat kalorie z fotky. Což myslím zrovna ty tabulky neumí ani v prémiové verzi. Jinak počítání stopovych prvků a podobně, což v premiu je, je myslím zbytečné.

@cilkat Máte tip na zapisování z fotky?

mondeluz
29. pro 2025
@palja

@palja MJT30

palja
30. pro 2025
@mondeluz

@palja MJT30

@mondeluz na ten kód se ptala autorka 🙂

strom14
30. pro 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja pouzivam cronometer

cilkat
30. pro 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Bohužel ne. Zatím jsem se vždy zasekla na tom, že jsem líná platit.

lovemusicsun
30. pro 2025

Přesně nevím jaký je rozdíl, ale už jen kvůli těm reklamám se mi vyplatí těch par stovek na rok dát. Vím, že se dá sledovat třeba cukr, to v základní verzi myslím nejde. Nejvíc používám zápis přes čárový kód. A plusem rake samozřejmě je, že ty kalorické tabulky nějakým způsobem podpořím, přece jen je za tím hodně dobré práce.