Zhubla jste některá pomocí rotopedu?

kecalka2
9. únor 2017

Ahoj holky,zhubla jste některá pomocí rotopedu?Jezdím na něm 5x v týdnu,ráno 30minut,večer 40minut.Po cvičení pár sklapovaček na břicho a potom protažení.Jezdím bez zátěže,svižně ale nevím jestli to bude stačit :( mám poslední rok problém zhubnout každé kilo,dokonce i povánoční 2kg mi jdou blbě dolů :(( Hlídám si stravu a cvičím takhle už 14 dní bez výsledku zatím.Ani cm dole nic.Kdy jste viděly první výsledky?At mě to nakopne

mmmartuska
9. únor 2017

Ahoj, já jsem s rotopedem zhubla, ale hlídala jsem si jídelníček hodně, používala jsem sebekoučink na stránkách Stobklubu. Když jsem začínala, tak mi rotoped stačil, ale asi po půl roce jsem musela cvičení změnit, tělo už nereagovalo.Podle mě ale cvičíš moc, stačí jednou denně a obden, tělo nehubne, když se to s pohybem přehání. Zkus si najít něco o cvičení formou HIIT, ta se dá dělat i na rotopedu a je to mnohem účinější. A taky je dobrý budovat svalovou hmotu posilováním, stačí i vlastní vahou.

kecalka2
autor
9. únor 2017

@mmmartuska Já když cvičím obden tak mi to většinou nevydrží :( potřebuji si na tom vybudovat zvyk a brát to jako rutinu.Jiný pohyb nemám :( takže je to špatně

mmmartuska
9. únor 2017

Říká se, že vytvoření zvyku trvá asi měsíc. Já to tak měla, napřed nechuť a pak závislost 🙂 Určitě bych ale nejezdila dvakrát denně.

kecalka2
autor
9. únor 2017

A kolik minut si jezdila?a nepamatujes si kdy se dostavily prvni výsledky?

mmmartuska
9. únor 2017

Jestli máš nějakou kondičku, tak ideální je 40 minut. Já jsem byla lemra líná, tak jsem začínala pomalu - první týden 15 minut 3x týdně,pak 30, 40, pak jsem začala chodit do posilovny. Výsledky záleží na tom, z jaký váhy hubneš,já vážila hodně a ze začátku jsem hubla 1kg týdně, asi po třech měsících se to zpomalilo. Ale začínala jsem na velké váze a musela jsem radikálně změnit jídelníček. Pokud potřebuješ jen pár kilo, tak to trvá většinou dýl a je otázka jestli opravdu potřebuješ hubnout nebo jen vytvarovat. Ale ty výsledky stojí za to,i když je to někdy na dlouho.

michaelaromanova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
zelenaesmolda
8. lis 2019

@kecalka2
tak 14 dni je dost kratka doba na nejake vysledky,rotoped je celkem o nicem,hybes akorat nohama,zbytek tela nezapojis,na odrovnani kolen dobre.
chtelo by to aktivnejsi pohyb a hlavne upravit jidelnicek.