Jak se rozhodnout při svatbě s rozvedenými rodiči?
Řešil ste někdo svatbu s tím, že byste tam chtěli mít oba svoje rozvedený rodiče, ale jeden tam nesnese druhého a už teď jsou z toho jen hádky? Jak ste se rozhodli? Pro mě dilema biologicka matka, která moje dětství prochlastala, která teda už 15 let nepije a ta tam prej nevkroci s ním do jedné místnosti vs taťka, který se poctivě staral a i vztah máme lepší a nikdy by po mě takovou volbu nechtěl..
@jijulka Tak asi lepší, když odjeli, než kdyby dělal scény a všem kazil zábavu.
@levandule_k to asi jo, ale tehdy jsem to obrecela a několik let jsem se neúčastnila žádné svatby, nesnesla jsem vedomi, ze jinde to funguje. Ale uz to je taky 14 let. Manželství nam funguje a tchán je kreten furt 😆😆😆
Tim chci rict, ze podstatný je, aby se ti dva vzali a měli radi a na ten zbytek se z vysoka vykašlat. Ale rozumim i tomu smutku.
Jo též jsem to řešila s přítelem...
Matka by se napila a začala by tam dělat ostudu,nadávat, vyčítat a stejně by řekla že tatu pořad má ráda..A to má přítele 3roky...
Otec se oženil...Do teď jsem ho nenašela protože nás víchovával nevlastní tata...Mamky manžel... Ten umřel před rokem ...A já sem malý nechtela brát dědu..Tak se vydáme jen když malá má svátek nebo narozeniny,Vánoce..
A raději půjdeme tajně na radnici ... 😏 I když mě to mrzí...
Měla jsem tam oba, oba věděli, že to bude jejich smůla, když nedojdou, ale stali vzdy na druhé straně místnosti i obřadní síně a i na fotkách🙂) táta problém neměl, máma ho nemůže ani vidět.
@jijulka Jasně člověk organizuje, zařizuje, aby to bylo vše hezké a všichni byli spokojeni. Já jsem si říkala, udělala jsem maximu, když někdo nebude spokojen, jeho smůla, že se neumí bavit. Někdy mi to přijde do nesmyslu vyhrocený tlak na dokonalost, protože dokonalá svatba nedělá spokojené manželství. Ve výsledku je to jeden den. Hlavní je, že Vám to klape ❤. Pokud člověka mrzí, že ho to nevyšlo, jak si představoval, dá se po určité době udělat obnovení slibu třeba na Mauriciu, když jsou na to finance.
Pokud ti matka dala najevo, že si máš vybrat jí, tak je to takové jasné citové vydírání. Povede tě otec k oltáři? Předpokládám, že ano. Otec problém nemá,tak bych to tak prostě oznámila. Táta mě povede a jestli to nemůžeš překonat, tak s tím nic neudělám. Vůbec bych si s tím nelámala hlavu. Je snad natolik dospělá, aby ti nekazila tvůj den a prostě to překousla.
U hlavního stolu nesedeli rodiče ale svědci… rodicove co nejdál od sebe a nějak to přežili… stačí ze vše ostatní je na dvakrát a tak aby se nepotkali…. Ještě dělat svatbu dvakrát 😂😂😂to by tak chybělo …

jo, tchán se nesnese s tchyni, tchyně nesnese tchanovu pritelkyni. Na svatbě seděli kazdej u jinyho konce stolu, na obřadu o 3 rady od sebe, nepromluvili na sebe. Tchán s pritelkyni odjeli bez rozlouceni ihned po obede. Kreten no.