Aliexpress - objednávaly jste?

hrizuzu
14. led 2015

Ahoj holky. Chci se zeptat, máte některá zkušenosti s objednáváním věcí z Aliexpresu?Našla jsem tam pár super věcí na mimi, tak že bych to objednala. Děkuju za odpovědi.

nov777
14. led 2015

Osobne ne, objednava mi tam kamaradka. Je tim kapanek posedla. Urcite doporucuju. Jediny vec jsou hodne dlouhe dodaci lhuty. Posledni objednavka na zacatku prosince a cast dosla tento tyden, cast porad nikde.

petravis
14. led 2015

Objednávala, ale ne na děti. Dlouhé dodací lhůty a brát určitě větší velikost. Já např. nosím XS-S a objednávám minimálně velikost M-L. Také je potřeba číst recenze kupujících pod inzerátem, ne vždy věc kvalitou odpovídá obrázku.

hrizuzu
autor
14. led 2015

@nov777 Děkuju moc 🙂 Já jsem tam právě narazila na pár super věcí, tak bych to objednala. Ale jsem taková, že než někam pošlu peníze, tisíckrát si to ověřím. Spousta lidí se někde napálila, a tak se tomu chci vyhnout. 🙂
@petravis Díky. No, koukala jsem tam i na něco na sebe, nejsou tam špatný věci. Jojo, o těch velikostech jsem někde četla, že je lepší si vzít větší. To já si ráda počtu, nechci vyhodit peníze za něco nekvalitního a škaredýho. Pár lidí co znám tam objednávalo i elektroniku, jako např. telefony a tak . Jsou tam za super ceny. Ale s toho bych měla asi strach, že to tady třeba nepůjde..

sara84
15. led 2015

Kolega objednal telefon a špatně, jen krabička odpovídala, uvnitř nebyly funkce...prostě špatně. Ale doplňky k elektronice super- kabliky, drážky a podobně.I věci pro děti- co vím, třeba nositka🙂 jsou super

kronecka007
15. led 2015

Já tam objednávala už hodně, nějaké dětské oblečení a hlavně hračky Lamaze, které tam jsou velmi levné. Také videochůvičky a se vším spokojenost (i když chůvičky zatím nepoužíváme v praxi, ale zkoušeli jsme a fungují).

princina
15. led 2015

Manželův kolega objednával už asi 3. telefon a jsou naprosto spokojeni,opravdu si to chce dobře přečíst popisek nakupovaných věcí a určitě věnovat pozornost recenzím prodávajících.

veru1
15. led 2015

Objednala jsem 3ks zboží, 2 ok, z toho jeden se zničil hned po rozbalení, poslední nedorazil vůbec, dodnes mi nevrátili peníze, tedy pro mě tím skončili 😒

zirafka1988
15. led 2015

objednáváme pravidelně, někdy jsou dodací lhůty delší ale zatím vše přišlo.

terkaap
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
terka_jurcikova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz