icon

Ochrana proti slunci, natřeli byste 6m. dítě na vycházku?

smallinka
9. dub 2015

Natřeli byste půl ročnímu dítěti obličej než jdeme na vycházkuj? Nemyslím na přímé slunce. Dcera je dnes dost červená v obličeji a stačilo být na tom denním světle..... mají citlivou kůžičku a to slunce je silné i ve stínu. Nechce se mi ji zbytečně patlat krémy nemáte nápad na něco přírodního např.? děkuji za odpovědi.

Strana
z2
sares
20. dub 2015

@katyxq a jo díky, už to vidím. Je to i v Alverde.

katyxq
20. dub 2015

@kajalka jojo, jsou i přirozené způsoby ochrany kůže před nadměrným sluněním a spálením se - cíleně se neopalovat, nelézt ven kolem poledne, používat tenké volné oblečení s dlouhými rukávy a nohavicemi, čepice s kšiltem

vercach123
20. dub 2015

za nás Bioderma Photoderm Mineral s minerálními filtry, je i pro mimina, mažu jím dceru v obličeji doteď a to jí budou tři, na tělo už používáme klasickou Biodermu Photoderm Kid. Nevýhoda - ten krém nejde v podstatě umýt bez drhnutí mýdlem...

janinek
20. dub 2015

@kajalka Ja bych spis rekla, ze se mazou blbe. Ze pak nedomazavaji po odpoceni, vykoupani atd, nemluve o tom opekani se v poledne.

ema_s
27. dub 2015
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

@katyxq
I když se cíleně neopaluješ, tak se opálíš. A i když nelezeš ven kolem poledne, tak se taky opálíš, i ve stínu. To platilo dřív, ale teď je sluníčko opravdu agresivnější.

katyxq
27. dub 2015

@ema_s spálené poslední roky nejsme já ani malá (což se o mně v dobách, kdy jsem mazala jak divá i chem. UV filtry říct nedá, spálená jsem bývala každý rok i několikrát a to bez cíleného opalování) - takže mi to funguje 🙂 ... ale každý dle svého nejlepšího vědomí a svědomí 😉

kajalka
27. dub 2015

@katyxq Mám stejnou zkušenost. Od doby, co se nemažu, jsem nebyla spálená, a to jsem jedno léto trávila polonahá na stavbě domu i přes poledne.

Strana
z2