Třešně - jak je mrazíte?
Celé, vypeckované nebo rozmixované? Moc jich sice nemám, ale ráda bych je nějak "uchovala" v syrovém stavu pro malého co nejdéle. Takže kompoty, marmelády a džemy dělat nechci. Poradíte? Fakt je, že v obchodě jsem na třešňovou přesnídávku ještě nenarazila...
pro dítě nevím, ale normálně pro nás je mrazím celé, nejdřív na plechu, vedle sebe a až to zmrne, tak je dávám teprce do pytlíku (aby se daly hezky oddělit) a takhle asi budu mrazit i pro dítě
Já je měla minulý rok vypeckovane v mrazáku ve vanicce a sáčku a po rozmrazeni vypadaly dobře... 🙂
Ono podle mě záleží, na co je potom chcete použít. Já jsem dala dvě vaničky nevypeckované, to myslím jako na knedlíky, kde to nevadí, že je tam pecka. A jednu vaničku vypeckované, to vidím na nějaký koláč. A že budou trochu víc rozblemcané, to u nás určitě nikomu vadit nebude, takže se nebojím, že bych je vyhodila.

No asi bych je rozmixovala, ale vypeckvoané ručo ne. Já tak kdysi mrazila meruňky a bylo to pak na vyhození, obávám se, že třešně by mohly být podobné