Pomoc pro maminku samozivitelku: darujte potraviny a drogerii
Dobrý den,je mi to velmi trapné ale chtěla bych poprosit prosím o pomoc , nenajde se někdo kdo by daroval potraviny a drogerií ,moc prosím, najde se někdo kdo pomůže .Jsem maminka samozivitelka žijí s dvěmi dětmi , a po zaplacení nájmu a poplatků mě toho nezbývá moc ,od září mám slíbenou práci.Prosim najde se někdo kdo by pomohl .Děkuju moc .
@fifinek36 obraťte se na místní charitu, mají příděly z potravinové banky a rozdělují. Na stránce potravinové banky https://www.potravinovebanky.cz/potravinove-ban... najdete místa, která jsou ve vašem okolí. A zajděte na UP a zazadejte si o všechny dávky. Jak jednorazove, hmotná nouze atd, tak příspěvek na děti, bydlení.
@leniczka23 všechno jsem vyřídila ,čekám na vyjádření od úřadu . Jsem z Kojetína ,nežádám peníze to opravdu ne . Ale za materiální pomoc budu moc ráda
@fifinek36 sakra to mám přes celou republiku. 🤦 Jedině příští víkend, jedeme do Havířova nemela bys možnost si dojet? Máš auto? Napiš mi prosím zprávu spíš až si tady nepíšeme veřejně.
Celkem malá šance, že tohle téma otevře někdo z Kojetína. Být vámi změním téma na Kojetín pomoc. Dále byste mohla napsat jaké potraviny a drogerii zadáte, to by vám mohl někdo poslat postou

@fifinek36 zkoušela si úřad a hmotnou nouzi? Příspěvek na bydlení atd?
Odkud jsi? Já jestli tě mám daleko nebo ne, peníze bych neposlala, ale nějaké jídlo a drogerii bych klidne osobně darovala.