icon

Potřebujete darovat oblečení pro děti? Pomozte mamince samoživitelce

fifinek36
2. bře 2022

Krásný den maminky, chtěla bych vás moc poprosit jestli by se nenašel někdo kdo by prosím daroval pro holku oblečení vel 164 a pro. Kluka vel 170 , také bych chtěla moc poprosit jestli by někdo nenašel doma nějaké panenky pro dceru, utekli sme od manžela tirana a začala jsem s dětmi od začátku, nejsem na tom finančně dobře, hodně by mě prosím oblečení pro ně pomohlo, děkuji za případnou pomoc, děkuji moc.

Strana
z2
zelenaesmolda
4. bře 2022

@zuzineckah
to obleceni vetsina mamin nakoupila a ne zrovna za levne penize.Takze ja chapu,ze nechteji sednout na lep nekomu kdo by to obratem prodal.

mimi1004
4. bře 2022

@zuzineckah Třeba proto, že se už jednou spálili a jsou teď opatrnější. A aby 8 letá měla velikost 164 je fakt mimo. Taky se mi to nechce věřit.

zuzineckah
4. bře 2022

@zelenaesmolda
@mimi1004
buď chci pomoct, nebo nechci. To je vše. Moje neteř měla ve 14 letech nohu velikosti 41. Kdyby to švagrová někde napsala, tak ji bude někdo řešit asi podobně. Takže to zas přijde mimo mě.

hermanecka
4. bře 2022

@somalicats moje dcera ma tatinka temer 2m takze je vysoka a ano,164 ma take

somalicats
4. bře 2022

@hermanecka v 8 letech?

patapuf
6. bře 2022

@mimi1004 Možná paní je podvodnice, možná ne. Ale naše čerstvě 6-ti letá dcera nosí velikost 146/152. Všechno teda musím zkracovat, ale holt má větší bříško.

Strana
z2