14měsíční syn má pořád nějaký zdravotní potíže
26. bře 2016
Ahojky jsem tu cerstve a doufam ,ze mi poradite.Malymu je 14m a mame za sebou sled nemoci.Nejdriv klasicka virovka,potom strevni virovka,hned na to moucnivka v ustech a pote u konecniku,nasledne celkove osypani exemem s prujmem.Po diete se nam povedl po 5dnech boleni bricha bobek a dneska sem myslela ze je vse ok a mame 40horecky.sotva se jedno vyleci hnef resime neco novyho.Bereme momentalne probiotika,fenistil kapky a vazelin.krem.Mam trvat na vysetreni krve nebo vyterech.Mozou to byt i zuby,ktery nas uzhoreckou trapili.poradte mi.uz jsem zoufala
nebyl očkovaný? 😒
Omlouvam se,ze jsem nereagovala,ale nakonec jsme rychlou skoncili ve spitale a mame venku slepak.Takze jsem stale v klidu a nervozitou to urcito nebylo

@jengy72 Začněte tím, že se uklidníte vy a pak i dítě-proč to tak je? Není to vliv okolí na dítě?Nezměnilo se něco, není někde zvenčí nějaký problém, z kterého jste nervozní? Přenáší se to obvykle i na děti.Obecně plísně, viry a bakterie napadají někoho, kdo má slabou obranyschopnost, tu je třeba posílit. Šla bych na imunologii.