icon

3,5měsíční miminko je nevrlé

adra01
28. říj 2016

Ahoj maminky potrebuji radu. Nas chlapecek ma 16.tydnu tedy skoro 4.mesice. Byl strasne hodny,netrpel moc na brisko,velky jedlik co dost pribiral a krasne spal a byl pres den spokojeny. Cca pred 2tydny nam zacal ale blaznit a nevime kudykam. Hrozne casto place nekdy cely den v kuse,jindy po etapach nebo az vecer. Ji co 3 nekdy 4 hodiny z obou prsou po 5ti minutach a kojim plne. V postylce se nam vzteka a nechce spat.pres den spinka uz taky malo pritom byl zvykly na rezim.nechce se moc uklidnit ani u manzela ani u me..nebo u prsu,v nositku, proste nic moc nezabira:(. Hodne lidi tipuje zoubky(uz mohou byt) obcas ma prujmy. Slinta nam uz od 2.mesice a ruce v puse ma porad...gel na zoubky ni chladitka nic moc.zkousela jsem i odsavat jestli to neni mlekem i kdyz mi vali..a vyslo cca 130ml..a vypil asi 30m 😒 .ale byl spokojeny. Barva je i hustota je dobra takze hladovy asi neni.Nepotkalo to nekoho z vas?nebo nemate rady?uz nevime kudy kam a doktor ze az za 3tydny 🤐. Reakce na ockovani si nemyslim mrl ho 16.9 tedy pred mesicem. Jinak je ale sikovny,kdyz ma naladu je hravy,usmev od ucha k uchu a pred 2dny se nam zacal pretacet ze zad na bok a dokonce az na brisko. Jakakoliv rada dobra!!

obyvatelka
28. říj 2016

očkování to klidně může být, některé věci se projevují až po měsíci....můžou být i ty zuby....

lucizal
28. říj 2016

Reakce na ockovani po mesici to nebude 😉 Detem dozrava mozek,nekdy to meumi zpracovat,tak jsou nevrle a placou. My meli takove obdobi nekolikrat. Maleho jsem hodne chovala,pres den mi spal treba v manduce....pomohlo jen vydrzet

adra01
autor
28. říj 2016

😂😂ja uz si jen kazde tano rikam..nojo zase se nas princ spatne vyspal😊😊. Je to na prasky a nemuzeme na to prijit ale nejak vydrzime😇

zarecna
28. říj 2016

Je tov yvoj mozgu...maly mal vzdy take obdobie, ked sa ucil nieco nove...plus kludne zuby k tomu. Kazdopadne ockovanim to nebude.

lucizal
28. říj 2016

@adra01 to si budete rikat jeste hodne dlouho :D ja si s malym uzila hodne,co se tyce place a nespani. Prvni 3 mesice koliky,pak neodhalena ABKM,takze taky bolesri bricha,pak proste obdobi,kdy plakal pro me z neznamych duvodu a v roce a pul 2 mesicni obdobi,kdy jsem kazdou noc naspala max.2 hodiny. A vse jsem to prezila. I ted je obcas na roztrhnuti, hlavne kdyz hned rano vstane uknouranej. Ale zase je to muj milacek a za nic bych ty probdely noci,proplakany a prochovany dny nevymenila 🙂

adra01
autor
14. lis 2016

Tak mame za sebou 4.mesicni kontrolu. Prospivame krasne a jsme sikovni. Maly se zacal natahovat pro hracky nad sebou a chytat je takze ta nevrlost byla bud to. Anebo nam pan doktor rekl ze polezou uz zuby...dasne zvlnene,natekle a tvrde..do toho zase slinta jak bernardyn🐶,je roztekany a uknourany..takze asi to bylo to