5měsíční dítě 5 dní skoro nejí, má teplotu, průjem
Dobry den, mame takovy problem holka 5mesicu neche uz sloro 5 dni nic jist, denne do ni dam tak malou misticku jidla, lipanka jinak jen pije. Ted od vcerejsi noci ma teploty nejvice vylezla na 38,7 po cipku usne a spinka ale jak se probere zase je mrzuta, mazu dasne ale nepoznam ci tam se neco chyli. Pres den se nektere chvile i usmiva. A ma prujem denne mi kadi 3-4x uz jsem KO :(
@anjelita urcite neni brzo, a to ani v pripade ze matka koji. Kdyz nemuze kojit, zacina se s prikmy od ukonceneho 4 mesice. Zeleninove nejdrive, pak ovocne.
@zurage lipánek je oro děti tak od dvou let. Je to hodně tučné a zatěžuje to játra. Navíc je to hodně sladké a to pro děti do aspoň roku není vhodné. Oni to zdlabou a asi jim to i chutná, ale zdravé to pro ně fakt není. Na netu je hodně rad ohledně jídelníčju miminek, tak si ty informace hledejte a zbytečně mimču neubližujte...
Teď se do mě pustí spousta mamin, že to je takhle v pohodě a že to jejim mimčům neubližuje, ale ono to jen není vidět...

dolezite je, aby pila. Nebude dehydrovana, upravi sa teplota to je gro, aby vela vela ale fakt vela pila. cokolvek. Možno ma tu ukamenujete, ale ja by som jej to prisladila, aj to su kalorie. Radsej nech pije vela a energia aspoň takto. Jasne, zrejme to bude potom boj s nesladkym, ale to je u vacsiny detij a bude na to priestor, ked bude mimi zdrave. Ked su to to zuby, ma to koniec a to je hlavne 😉 lipanek by ma nezarazil kvoli tomu cukru ale skor tej bielkovine, stravi to? Ale zrejme ho dr doporučila kvoli absencii mlieka a ml vyrobkov tak ok, beriem. Drzte sa. a inak nam vyrastli jednotky dvojky a hned stolicky, takze to je vselijak, nehladaj len v predu je to individualne 😉 A prujem by som riesila smectou, je perfektna a moze sa aj u mensich deti, skus kulisek, synovi neskutocne chutil holka vypluva :D, je tiez do jontov a kalorii a potom klasika dietna strava. Možno by som jej dala nieco do ruky, na chrumanie, zubok sa potom skor prereze ak by na to skusila kusat. nasad Probiotika samozrejme, tie robia divy. ahojky drzte sa!