icon

6,5měsíční holčička měla teploty a pláče

ancickahyksova
3. črc 2017

Ahojky všem.Začínám už být suveréně v koncích,od včerejška lítáme po doktorech.Malá má od soboty teploty38-39 stupnu...Ted odpoledne už teplotu neměla,dávam ji na střídačku nurofen a paralen čípky.Ale zvláštní je,že pořád brečí,ikdyž nemá teplotu.Byli jsme na vyšetření na pohotovsti,na orl i u pediatra.Prakticky nikdo nic nezjistil.Zítra jdeme na kontrolu a mám přinést moč.Pediatrička říkala,že je možné,že má 6 nemoc,ale po vyrážce zatím ani stopy.Co se týče toho brečení,má vážně hysteráky,jinak je to sluníčko usměvave.Vždy začne brečet,potom se na chvíli uklidní a pak začne znovu.Uplně se prohýbá, zatíná pěstičky,je skoro v křeči....Už si s ní nevím rady.Toto brečení trvá od včerejška,v noci ale spí krásně....Vím že nejste lékaři,ale nezažila jste některá něco podobného? Ve středu se mi překulila z gauče na zem,byli jsme také na pohotovsti a všechno v pořádku,napadlo mě jedině ještě nějaké vnitřní zranění,ale bříško jí prohmatávali a nic.,....

janina012
3. črc 2017

Zažili jsme to samý minulej tejden a byla z toho šestá nemoc. 4 dny teploty, 5. už jen zvýšená a objevila se nepatrná vyrážka ve vláskách, na obličejíku a na zádech. Další den se více rozlezla a zčervenala a 7. den bylo po všem.

horsiee
3. črc 2017

U nás úplně stejné teploty i pláč cca 4 dny. Dr říkala 6 nemoc, ale pupínky nikde. O dva týdny později znovu totéž , tentokrát i s pupínky ( vypadalo to spíš jako vyrážka, nebo alergie). Večer se osypal a ráno už ok. 🙂

ancickahyksova
autor
3. črc 2017

Díky za odpovědi, ono to ted asi radi no :/ tak doufám že bude brzy klid.Jinak léči se nějak tato nemoč? Nebo klasika nurofen?

lilulilu
3. črc 2017

Nemuze mit alergii/nesnasenlivost lepku nebo mleka? Napada me to v souvislosti s tim placem a prohybanim se do oblouku, "krecemi"...

jbzirafa
3. črc 2017

A nemohly by růst zuby? Každý to snáší jinak...

amelie18
3. črc 2017

Tak my měli stejné příznaky...také 6-tá nemoc...🙄

delphyls
4. črc 2017

U nas zase opozdena reakce(3tydny) na ockovani. Strasny!

ancickahyksova
autor
5. črc 2017

Tak Anežka má opravdu 6 nemoc.Ted je ve fázi vyrážky tak snad co nejdříve zmizí. .. 🙂