7měsíční miminko zvedá prdelku a houpe s ní ve vzduchu
Ahoj, nevím zda jste se s tím některá někdy setkala, ale je to pár dní co mi malý začal dělat divné pohyby, hlavně spodkem. Zvedá prdelku nahoru a jakoby s ní houpe ve vzduchu, dělá to několikrát za sebo v docela rychlém rytmu. Je to normální??
Jestli jeste nelozi po 4 tak si asi jen nasel svuj zpusob jak zacit trenovat.. 😉
On se začal převalovat na bříško a to je zatím vše, tak myslíte, že je to normální a nemám se znepokojovat?
Dcera mi takhle "perovala" kdyz se pokousela na na ctyri 🙂 za chvilku se ji to povedlo a pak uz zdrhala 😀
Tohe je naprosto normální, učí se tak držet stabilitu. 😉
tak to jste mě uklidnily, já právě nevěděla. A je to teda normální i když to dělá na zádech, když leží??
@lenkalenka666 každý prcek má svůj styl takže buď v pohodě 😉 😀 dcera když byla malinká tak šla na všechny čtyři a "startovala" (pérovala směrem dopředu) ale nikdy nevyrazila, jen strašně dlouhou dobu trénovala samotný start 😀 😀 já z ní vždycky učůrávala 😀

Moje malá sestřička to taky delavala a měla z toho desnou legraci 🙂 chvíli na to začala tapkat kolem nábytku ...