icon

7týdenní miminko je hodně spavé

lucimiminko
9. únor 2018

Maminky, mam 7 tydenniho chlapecka a hodne spinka, posledni dva dny je jak gumovej. Je vzhuru celkem treba jen 3 hodinky, po napapani hned usina. Nevim, jestli je to normalni. Prodelavame tedy uz skoro 2 tydny prujem, ale nektere dny byl cilejsi, poslefni dva dny je opravdu hodne spavy. Je to normalni nebo mam volat lekarce?

Strana
z2
lucimiminko
autor
13. únor 2018

Tak jsme stale v nemocnici. Je pry moc malicky na podrobnejsi vysetreni, aby se vyvratili nejake diagnozy. A chteji nas pustit domu. Vidi, ze jsem z toho hotova a maji za to, ze ja jsem precitlivela a maji mi zavolat psychologa. Pripadam si jak ve spatnym filmu. Ja vidim, ze s mym miminkem neni neco v poradku a kazda mama by radsi jela ho nechat zkontrolovat. Oni bez podrobnejsich vysetreni reknou, ze mu nic neni, a ze ja jsem blazen. Ted kdyz budeme doma a neco se mi nebude na malickym zdat, tak uz nebudu mit odvahu jit na pohotovost.

priefi
13. únor 2018

@lucimiminko je mi lito, ze se k Tobe tak chovaji... oni by nejradeji,.aby se nejezdilo vubec a oni meli lazoplazo... ale kdyby se neco stalo a Ty bys nejela na pohotovost, tak je to zanedbani pece...

Jakmile se Ti neco nebude zdat, radeji zkontrolovat, nez si pak vycitat... a vzdy muzes na pohotovost do jineho mesta

rickym
13. únor 2018

@lucimiminko to mě mrzí😕 Zkus pak třeba poresit s pediatrem. A pokud se ti něco zase nebude zdát, jeď znovu. Už v tehu mi gynekolozka říkala, ze je to moje mimco a když se mi cokoliv nebude zdát, mám jet. Já byla teď s malou jednu noc na pozorování, spadla z přebalováku, a byli tam strašně milí. I když to byla moje chyba😔 Je to vždycky o lidech.. I když jeden doktor hned na pohotovosti mi řekl, ze mi stejne nemůže rict, ze je malá ok, ze to by ji musel poslat na celkove vyšetření do "tunelu", taky dobry🙄

fykyska
13. únor 2018

Krev a moc mu snad vzit mohli ne 🙂

Strana
z2