Afty - co na ně pomáhá?
Zdravím,co je dobré na afty.Dcera 8let má afty.Nevim z čeho?
ja jsem mela kdysi takovy gel,chutnal jak lekorice ale opravdu mi pomohl,jmeno si bohuzel nepamatuju,zeptej se v lekarne.a afty jsou vetsinou z toho kdyz si decka strkaji spinave prsty do pusy nebo nedostatek vitaminu 🙂
Mi zabírá b-komplex forte 😉
Camistad senzitive.
pomaha opravdu vitamin b užívat..., a když uz aft je, tak osmilete slecne uz bys mozna mohla vzit na vatičku vodku, nebo alpu a vypalit to, boli to tedy desive, ale jen tri sekundy, potom na několik hodin bolet prestane… všechny kupovane kremicky mi nikdy nepomohly...
Pokiaľ ich má veľa,nebolo by zle urobiť krvný obraz.
Corsodyl , afty zmizi do dvou dni!!! Je fakt super, nám vždy pomohl 😊
Nám poradila doktorka homeopatika.. Borax
Může to být klidně aftózní stomatitida. Účinný je namočit uchostour do vodky/slivovice a podržet na aftů,ale jestli to zvládne 8lety,to nevím,je to trochu hardcore. Jinak vitamin B a C. A u malých dětí gel Aloclair.
Kdyz jsem byla mala a trpela na ne, tak je vzdycky zazracne vylecily boruvky. Byly to ty klasicky z lesa, nevim jak ted ty supermarketovy 😀
no ta vodka a alpa je hardcore i na me 😉 boli to silene .... zkus Mundisal nebo klasickou fialku a hlavne vit. B a celkove zlepšit imunitu
Někdo říká, že je to ze stresu, snížená imunita. Ptala jsem se zubařky, co s tím a řekla, že nezná nic, co by účinně pomáhalo. Spíš nejíst dráždivé věci jako čipsy, měkký kartáček, ústní voda vůbec. Loni jsem měla jít na operaci a asi týden předem se mi osypala celá pusa afty, zkusila jsem snad vše..od vit B přes listerin, tinkturu z marihuany. Výsledek byl ten, že jsem si totálně spálila celou pusu, trpěla jsem jak kůň a nejvíc tomu pak prospěl klid. Imunolog mi doporučil imudon, dlouhodobě na noc nebo dlouho po něm nejíst, ať to zůstane v puse. Mám vyzkoušeno že více ovoce a zeleniny pomáhá preventivně, né jak je to už rozjeté. Celkově na imunitu mi pomáhá sirup z hlívy Imunoglukan.
Na afty trpim dlouho, nejlip mi pomohl z lekarny URGO, kdyz aft potru ihned jakmile ho citim.

fialka, nám vždy pomohla