ahojte, muz nou trpi, akurat mu zacina, a maly dnes dostal sopliky a niekedy zakycha, vonku som si vsimla ze ma trosku uslzene ocka, no nie cervene, inak mu nic neni. Otazka je ako skoro moze dieta dostat SN?
viem ze to pravdepodobne bude iba nadcha normalna ale aj tak ma to zaujima dik 😉
rimmel - alergia sa može prejavit v akomkolvek veku a akokolvek. Takže - ano, može to byt reakcia na pele - má k tomu dedičné dispozície.....
hmm cize ak mu to neprejde o tyzden napriklad, teda ak toto bude zotrvavat mam ist k lekarovi ze? 😒
a tiez ma zaujima, otec je brit a ked pride v lete na sr sennu nadchu nema, nakolko je asi alergicky na pele v tejto krajine. Bude to aj pripad syna? boze dufam ze ano lebo sa na sr stahujeme 😀
rimmel - to je hlavne o tom rozdielnom počasí - nie o fl´´ore a peloch ako takých - na SR bol asi vtedy, ked to, na čo je alergický tu u nás bolo bud odkvitnuté, alebo ešte nekvitlo - to uvidíš, ked tu budete celý rok..... A ak by sa to malému opakovalo, tak istotne alergologické vyšetrenie
aha jasne, to dava zmysel 😅 no tak uvidime, a dik 😉
nikto?