icon

Bakterie E-coli u tříměsíčního miminka. Co vám pomohlo?

dagmar86
25. říj 2016

Maminky, už měsíc nás trápí E-coli. Maličkej má průjmy, bolí ho bříško. Plně kojím. Nevím, kde jsme takovou šílenost mohli chytnout☹( Dávala jsem Enticon - po týdnu je ale na E-coli stále pozitivní. Začala jsem dnes dávat Hylac forte, ale to je takové kyselisko, že trpím, když to do prďouška cpu☹( Chceme se toho rychle zbavit, ale nevíme jak☹ Probiotika??? Jaká jsou nejlepší? Zkusím týden ten Hylac, poté nasadím probiotika. Maminky, jaká jsou pro tak malé miminko nejlepší (NEJÚČINNĚJŠÍ)? Prosím o rady☹ Děkuji🙂

Strana
z2
dagmar86
autor
8. pro 2016

@anua porad jste pozitivni? A davate nejake probiotika?

dagmar86
autor
8. pro 2016

Nam hylak nezabral. Ani smekta☹

anua
9. pro 2016

Hura my uz cisty! A co ta smecta dela? mela by vymest streva...ja ji dala nakonec 3dny dva dny pauza a zase 3 dny...proste pokud se to vratilo supla jsem Smectu. davala jsem Laktobacilky a to bylo hrozny - rozdrazdilo ji to jeste vic! Tak jsem vysadila a dala jen dva dny HYlac a uz je to fajn.

anua
9. pro 2016

pokud ale Hylac spatne snasi tak enterol (neni tak hnusnej)
p.s. zadne cukry, slazeni cehokoliv a pokud to jde tak jednu davku jidla udelat ryzovou kasi do vody (ja rozvarila ryzi, rozmixivala v te vode a to jsem ji davala jednou denne 50ml cca) Ulevilo ji to od bolesti

dagmar86
autor
10. pro 2016

Jako ja nebo mimi zadne cukry? Jsem z toho uz nestastna. Nechce se mi do nej porad neco rvat☹

dagmar86
autor
10. pro 2016

Ja jeste neprikrmuji, pouze kojim, mame 4 mesice, tak nevim s tou ryzi?

dagmar86
autor
10. pro 2016

A muzu se jeste zeptat, jak mala kakala? Cetnost, struktura, barva... Diky moc☹

anua
10. pro 2016

V akutni fazi hodne jednou denne : vodove, kusy hlenu tmave hnede do zelena. Mezi tim parkrat jen kus hlenu nekdy s nitkou krve. Celkem tak 5-6 plinek. JEnze ona se nechce kojit. Obecne nema moc co vyloucit. Poznala jsem to hlavne na bolestech bricha - kojeni jeste hur ptotoze zacala i bojkotovat dala se kojit jen ve spanku jinak jecela bolesti. To ze uz je v poradku prave vidim na tom kojeni, je klid, neplace a hezky papa. A zase michany vajicka mame v plince kazde rano pekne.

anua
10. pro 2016

AJo ted koukam jeste vyse - ano ja zacala ve 4 mesicich davat hodne ridkou rozmixovanou ryzi ve vode-ridkou jako mliko a kelomkem dva krat denne 30-50ml. Od 4. mesice mozno prikrmovat-je to i doporuceno pokud matka vubec nekoji (aby decko nebalo dlouho na UM) Jenze my kojime - ale toto je prujmovej pripad takze ta ryze jim zahusti brisko, odlehco strvum od mlecneho cukru (mliko na prujem neni fajn.....este ze jde o to materske ktere ma i blahodarne ucinky zaroven) Takze kojit kojit a trosku ryze nevadi. Tak jsem ji mesic prikrmovala ryzovym odvarem a smectou 🙂 no co uz.....hlavne ze to pomohlo

anua
10. pro 2016

jo a ja jsem jedla konske davky chlorelly (3x denne 10 tablet) a drzela bezmlecnou dietu....dva tydny ani jogurt ani maslo ani syr -nic. Jen ryzove mleko z DM, pecivo s olivovym olejem, sunky, maso varenou zeleninu testoviny.....Mozno to taky pomohlo...

Strana
z2