Bouchnutí hlavy u dítěte. Kdy jet do nemocnice?
Ahoj holky, u nás je to celkem známé, že malá je gumová a padá všude, ale dnes si teda dala… 😏 věšíme prádlo, a on se ji rukáv otočil kolem krku smála se, točila až tak, že se otočila na kachličky, dala si v té otočce do zdi.. dost plakala, měla bouli a teď už je to asi 15 minut a už ji nemá a je veselá a v pohodě..
Mám to nechat? Nebo jet do nemocnice? Nechci nic zanedbat, ale ani ji plasit, je v pohodě.. 😔
Podla mňa netreba isť nikde len ju sleduj keby začala zvracať alebo začala by byt náhle unavená, nervozna tak až vtedy by som išla skôr netreba
@makkyv Určitě to nic nebude, jen jí hlídej a bude to určitě OK 🙂
@makkyv neboj já jsem dostala pěsti mezi oči a bylo mi 7 měsíců a jsem v pořádku a s hlavou taky nic nemám bude vše v pořádku
@luciebelohradska31 Jak se ti to povedlo? 😮
@klokanka31 můj vlastní otec mi dal pěsti mezi oči. Zrovna něco opravoval a já brečela měla jsem hlad mamka byla v práci a on byl ten co nepracoval no a měl nervy že brečím a tohle udělal řekl potom mamce že jsem seděla sestře na klíně a bouchla se o roh stolu no po roce hádky s mamkou řekl že mě měl radši zabyt
@luciebelohradska31 Ježíš to je šílený 😯 doufám že se rozvedli...
My dnes měli taky den plń karambolů...nejdřív si syn přivřel prst ve dvířkách od trouby a pak ho manžel při převlékání bouchl omylem kolenem...syn je torpédo, pořád někam leze a je všude, i když mu stojím za zadkem, tak jsou u nás nehody několikrát do týdne. Určitě to nic nebude 🙂
Tak malá je naprosto v pohodě, všem děkuji ♥️😊
@makkyv To je super 🍀
@klokanka31
Jo rozvedli a ktomu jsem jediná jeho dcera a od malička jsem ani korunu nedostala od něho takže tak
@luciebelohradska31 To mě mrzí 🥺 to musí být hrozný mít takovýho "otce"

Nikam nejet, pokud nebyla v bezvedomi a nic ji nebylo a neni. To bude v pohode. Takovych karambolu jeste bude.😃