icon

Bouchnutí hlavy u dítěte. Kdy jet do nemocnice?

makkyv
10. dub 2022

Ahoj holky, u nás je to celkem známé, že malá je gumová a padá všude, ale dnes si teda dala… 😏 věšíme prádlo, a on se ji rukáv otočil kolem krku smála se, točila až tak, že se otočila na kachličky, dala si v té otočce do zdi.. dost plakala, měla bouli a teď už je to asi 15 minut a už ji nemá a je veselá a v pohodě..
Mám to nechat? Nebo jet do nemocnice? Nechci nic zanedbat, ale ani ji plasit, je v pohodě.. 😔

alcar
10. dub 2022

Nikam nejet, pokud nebyla v bezvedomi a nic ji nebylo a neni. To bude v pohode. Takovych karambolu jeste bude.😃

makkyv
autor
10. dub 2022

@alcar Uf, děkuji 😀 jen mi ji je lito, chuderka 😔

gdpr
10. dub 2022

Podla mňa netreba isť nikde len ju sleduj keby začala zvracať alebo začala by byt náhle unavená, nervozna tak až vtedy by som išla skôr netreba

makkyv
autor
10. dub 2022

@gdpr Děkuji moc, zatím je opravdu úplně jako normálně 😊

klokanka31
10. dub 2022

@makkyv Určitě to nic nebude, jen jí hlídej a bude to určitě OK 🙂

luciebelohradska31
10. dub 2022

@makkyv neboj já jsem dostala pěsti mezi oči a bylo mi 7 měsíců a jsem v pořádku a s hlavou taky nic nemám bude vše v pořádku

klokanka31
10. dub 2022

@luciebelohradska31 Jak se ti to povedlo? 😮

luciebelohradska31
10. dub 2022

@klokanka31 můj vlastní otec mi dal pěsti mezi oči. Zrovna něco opravoval a já brečela měla jsem hlad mamka byla v práci a on byl ten co nepracoval no a měl nervy že brečím a tohle udělal řekl potom mamce že jsem seděla sestře na klíně a bouchla se o roh stolu no po roce hádky s mamkou řekl že mě měl radši zabyt

klokanka31
10. dub 2022

@luciebelohradska31 Ježíš to je šílený 😯 doufám že se rozvedli...

honatko092
10. dub 2022

My dnes měli taky den plń karambolů...nejdřív si syn přivřel prst ve dvířkách od trouby a pak ho manžel při převlékání bouchl omylem kolenem...syn je torpédo, pořád někam leze a je všude, i když mu stojím za zadkem, tak jsou u nás nehody několikrát do týdne. Určitě to nic nebude 🙂

makkyv
autor
11. dub 2022

Tak malá je naprosto v pohodě, všem děkuji ♥️😊

klokanka31
11. dub 2022

@makkyv To je super 🍀

luciebelohradska31
11. dub 2022

@klokanka31
Jo rozvedli a ktomu jsem jediná jeho dcera a od malička jsem ani korunu nedostala od něho takže tak

klokanka31
11. dub 2022

@luciebelohradska31 To mě mrzí 🥺 to musí být hrozný mít takovýho "otce"