Bulka (skvrna) v oku
Ahoj..syn už má nějaký ten rok takovou červeno žlutoz bulku nebo skrvnu..pred rokem jsem s nim byla na ocnim a doktorka rekla ze je to tukova skvrna a ze kdyby se to zvetsovalo mame prijit..synovy se to ted zvetsilo ( na ocni jsme objednany jen chci vedet jestli jste nekdo nezazil neco podobneho ) a vubec se mi to nelibi..zvetsilo se to docela dost..predtim mel takovu spise zlutou skvrnu a tedka je to celkem velike a cervene...ale na oko si nestezuje nevite co by to mohlo byt?

Pro svůj klid.
Dobrý den ,můj syn má na oku tu samou bulku , v Kolíně na očním nám řekli že to je ekzém nebo alergie tak nám dali kapat kortikoidy ale to bylo k ničemu . Táhne se to už rok a půl a ani na očním v Kutné Hoře nebo Čáslavi nám nic neřekli prý možná zánět a další kapky . Proto se na vás obracím s prosíkem zda nevíte co trápilo vašeho syna s okem . Děkuji moc za odpověd.
Zdravím, je mi 17 let a tuto skvrnku mám již od narození a na očním to určily jako vrozená neškodná vzhledová vadka. Ale v posledním měsíci se mi to dost rozšířilo až do duhovky tak mám obavy děkuji za odpověď
@ahojcau Měla jsem něco takového... Vypadalo to přesně takto... Vsimla jsem si toho tak ve 20 a ted ve dvaceti jsem si to nechala odstranit. Na ocnim mi rekli, ze je to cysta a take to poslali do laboratore. Vysledky byly negativni... Takze opravdu asi cysta nebo neco podobneho. Trochu me to tam vadilo. Zakrok byl ambulantni, pro me ale dost nepříjemný ...
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat prosim, zda už vite co to bylo za skvrnu v oku? resim ted u syna stejny problem...dekuji
Zdravím, jak to s malým dopadlo? Mám tuto skrvnu (menší, cca 0,5 cm) na oku 19 let, na očním mi tehdy řekla, že je to piha nebo bradavice a ať to nechám být, pokud nepřekáží a výrazně se nemění. Nosím 16 let kontaktní čočky a díky nim se mi flíček dokonce oddálil od oční čočky, takže je to pohyblivé..

Nema i papulky na tele? Mel i jina vysetreni? Treba sono briska?