Bulka (skvrna) v oku

ahojcau
20. bře 2018

Ahoj..syn už má nějaký ten rok takovou červeno žlutoz bulku nebo skrvnu..pred rokem jsem s nim byla na ocnim a doktorka rekla ze je to tukova skvrna a ze kdyby se to zvetsovalo mame prijit..synovy se to ted zvetsilo ( na ocni jsme objednany jen chci vedet jestli jste nekdo nezazil neco podobneho ) a vubec se mi to nelibi..zvetsilo se to docela dost..predtim mel takovu spise zlutou skvrnu a tedka je to celkem velike a cervene...ale na oko si nestezuje nevite co by to mohlo byt?

priefi
20. bře 2018

Nema i papulky na tele? Mel i jina vysetreni? Treba sono briska?

ahojcau
autor
20. bře 2018

@priefi na tele nema nic..a byl jen na ocnim..co myslite ze by to mohlo byt ?

shine2015
20. bře 2018

@ahojcau těžko říci ale sla bych na oční co nejdříve znovu...

shine2015
20. bře 2018

Pro svůj klid.

priefi
21. bře 2018

@ahojcau napadla me mastocitoza, ale to je asi mimo misu, jedna se spis o kozni problem, ale vyjimecne se to muze projevit i jinak. Nejspis to mastocitoza nebude.

gramofon
3. led 2023

Dobrý den ,můj syn má na oku tu samou bulku , v Kolíně na očním nám řekli že to je ekzém nebo alergie tak nám dali kapat kortikoidy ale to bylo k ničemu . Táhne se to už rok a půl a ani na očním v Kutné Hoře nebo Čáslavi nám nic neřekli prý možná zánět a další kapky . Proto se na vás obracím s prosíkem zda nevíte co trápilo vašeho syna s okem . Děkuji moc za odpověd.

l_
3. led 2023

@gramofon mamka.mela.neco podobneho.. na radu ocarky si nechala vysetrit stitnou zlazu a ma.snizenou funkci.. po nasazeni prasku se oko zlepsilo..

airo
21. kvě 2023

Zdravím, je mi 17 let a tuto skvrnku mám již od narození a na očním to určily jako vrozená neškodná vzhledová vadka. Ale v posledním měsíci se mi to dost rozšířilo až do duhovky tak mám obavy děkuji za odpověď

elto
21. kvě 2023

@ahojcau Měla jsem něco takového... Vypadalo to přesně takto... Vsimla jsem si toho tak ve 20 a ted ve dvaceti jsem si to nechala odstranit. Na ocnim mi rekli, ze je to cysta a take to poslali do laboratore. Vysledky byly negativni... Takze opravdu asi cysta nebo neco podobneho. Trochu me to tam vadilo. Zakrok byl ambulantni, pro me ale dost nepříjemný ...

elto
21. kvě 2023

@ahojcau odstaranit jsem to nechala ve 35