Červené fleky u syna. Jsou to neštovice?
Syn má už třetí den červený flíčky na čele na uchu na krku na ruce prosím poraďte

Podle fotky ne.Hlavne kdyby to byli neštovice tak každý je ich víc a víc.
Podle fotky bych rekla,ze ne. Nezda se mi,ze by to vypadalo jako puchyrek s tekutinou. A myslim,ze po 3 dnech by jich uz mel hoodne.
Podle fotky bych rekla,ze ne. Nezda se mi,ze by to vypadalo jako puchyrek s tekutinou. A myslim,ze po 3 dnech by jich uz mel hoodne.
@kristyn86 právě ze měl jeden flíček a ted ma najednou další tri navíc . Ale dekuji snad to nebudou . Jsme citlivi na vse to by bylo veselo natož nechat si natřít
@kristyn86 právě ze měl jeden flíček a ted ma najednou další tri navíc . Ale dekuji snad to nebudou . Jsme citlivi na vse to by bylo veselo natož nechat si natřít
@werunka1990 Tak uvidite. Moje deti byly za 3 dny uz jak dalmatini,fakt ty nestovice pribyvaly velkym tempem. A jinak potirat se nestovice vubec nemusi,dnes uz se to nedoporucuje. Staci davat treba fenistil kapky a pupinky nechat zit. Aapon se nezanicuji 😀
@werunka1990 Uvidíte muj starší syn takhle prodělal neštovice mel jen cca 5 pupínků. Že to opravdu byli neštovice se pak potvrdilo z krve, kdyz se nechávala odebírat na protilátky.
@werunka1990 spojte se s dětskou… dcera to měla víc průkazný než váš syn, přesto byla opatrná … vysypala se až 4 den .. kdyby si nebyla jistá a zůstalo to na pár pupíncích udělá za měsíc odběryna protilátky na neštovice ..

Asi štípance, po 3 dnech už by jich měl vysetých daleko víc. Byly puchýřky nalité tekutinou? Na fotu to nevypadá.