Chripka bez horečky: Možná příčina onemocnění vašich dětí.
Zdravim, syn prinesl ze skolky - bolelo ho v krku, pak trochu ryma, trochu kasel, bez teploty. Za dva dny to chytil mladsi, jen vetsi ryma, bez teploty. Muze byt chripka bez teploty? Vsude i tady ctu, jak deti trpi vysokymi horeckami pri tom, spis mi to pripada na nejakou virozu...
Ne, to není chřipka. Že všude kolem jsou chřipky, neznamená, že nemůžete chytit i normální, klasickou virózu. Nebo vy snad máte chřipku diagnostikovanou od dr.?
tohle chripka neni klasicke nachlazeni.
@ninive211 prave ze ne... pokud neni kasel nejaky hrozny nebo teploty vysoke, tak lecim klasicky doma podle toho co vim, ze detem zabira a k doktorce nejdem... ja prave, ze jim minuly tyden popadaly trictvrte deti ze skolky, tak jsem chtela vedet co to je... tak diky za ujasneni 🍀
Muzes si koupit test 🤷🏾♂️ ale ja bych se zaradovala, ze nemusi do skoly protoze virozka a nezucastni se chripkove smrsti 😀
Nejspíš viroza, běžné nachlazení, ale mám v okolí případ chřipky bez teplot - chřipka vyšla dle testu.
Samozřejmě, že může. Je to takové klasické nachlazení.
@petramana samozřejmě, že lze mít chřipku bez horečky. Výtěr Vám to případně potvrdí či vyvrátí. Každopádně to klidně může být i jiná nemoc.
My jsme třeba měli v posledním roce chřipku A i B. Jedno dítě prakticky bezpříznakové, druhé čtyřicítky. My s manželem též bez horeček, každý jiný symptomy.

klasické nachlazení.