icon

Chripka bez horečky: Možná příčina onemocnění vašich dětí.

petramana
11. únor 2025

Zdravim, syn prinesl ze skolky - bolelo ho v krku, pak trochu ryma, trochu kasel, bez teploty. Za dva dny to chytil mladsi, jen vetsi ryma, bez teploty. Muze byt chripka bez teploty? Vsude i tady ctu, jak deti trpi vysokymi horeckami pri tom, spis mi to pripada na nejakou virozu...

adula000
11. únor 2025

klasické nachlazení.

ninive211
11. únor 2025

Ne, to není chřipka. Že všude kolem jsou chřipky, neznamená, že nemůžete chytit i normální, klasickou virózu. Nebo vy snad máte chřipku diagnostikovanou od dr.?

jullli
11. únor 2025

tohle chripka neni klasicke nachlazeni.

petramana
autor
11. únor 2025

@ninive211 prave ze ne... pokud neni kasel nejaky hrozny nebo teploty vysoke, tak lecim klasicky doma podle toho co vim, ze detem zabira a k doktorce nejdem... ja prave, ze jim minuly tyden popadaly trictvrte deti ze skolky, tak jsem chtela vedet co to je... tak diky za ujasneni 🍀

marge_s
11. únor 2025

Muzes si koupit test 🤷🏾‍♂️ ale ja bych se zaradovala, ze nemusi do skoly protoze virozka a nezucastni se chripkove smrsti 😀

dandaa
11. únor 2025

Nejspíš viroza, běžné nachlazení, ale mám v okolí případ chřipky bez teplot - chřipka vyšla dle testu.

barmil
11. únor 2025

@petramana syn má zapal plic bez teploty. Měl rýmu, zánět spojivek, suchý kašel, pak hlenovity. Po týdnu bez zlepšení a včera diagnostikovan zapal plic.

moundi
11. únor 2025

Samozřejmě, že může. Je to takové klasické nachlazení.

patypresdevaty
11. únor 2025

@barmil ten ale bývá i bez teploty... tedy jeden typ zápalu
@moundi no, jenže chřipka právě není běžné nachlazení... Jen se "chřipka" občas říká i něčemu, co chřipka není. Nepřej si mít tu pravou, to fakt není "běžné nachlazení"

wxkatuska
11. únor 2025

@petramana samozřejmě, že lze mít chřipku bez horečky. Výtěr Vám to případně potvrdí či vyvrátí. Každopádně to klidně může být i jiná nemoc.
My jsme třeba měli v posledním roce chřipku A i B. Jedno dítě prakticky bezpříznakové, druhé čtyřicítky. My s manželem též bez horeček, každý jiný symptomy.