icon

Citlivý penis. Jak ulevit?

5. zář 2021

Ahoj, zítra samozřejmě jedeme hned k doktorovi, ale syn 2roky,má lehce natekly červenější penis, na předkožce jsem zaznamenala výtok/hnis přesně nevím. Sáhnout na něj nenechá. Jen mě zajímá jestli mu nemůžu už dnes nějak ulevit? Asi prochladl, že? Děkuji

denisq
5. zář 2021

Já bych teda jela hned na pohotovost. Syn měl v roce a půl to samé. Nemohl se vyčůrat bolestí, nenechal si na něj sahnout, nic. Vyklubal se z toho zánět. Na pohotovosti zředili betadinu, trošku přetáhli předkožku a stříkačkou mu ji tam dali. Dostali jsme framykoin a mazali. Dost nerada na to vzpomínám. :(

rnika
5. zář 2021

Betadina oplachy a nebo koupat v Řepíku

denisq
5. zář 2021

Jo, a ještě pindu namáčet v odvaru z heřmánku

autor
5. zář 2021

@rnika
@denisq děkuji holky zkusím ten oplach z heřmánku nebo repiku. Betadinu mám jen masticku, tekutou musím doplnit zasoby.

mishka87
5. zář 2021

Doporučuji sedací koupel v heřmánku. Syn občas na tyhle věci trpí od doby, kdy měl silnější zánět předkožky. Hnis tedy tehdy neměl. Od doktorky jsme pak dostali antibiotickou mast a ophtalmoseptonex mast

stenlunka11
5. zář 2021

Syn toto mel o Vánocích , naštěstí jsem tam byli za vcas. Jak se tu uz psalo . Dostal betadinku a kazde rano a vecer. Jsem proplachovala .

camillaq
5. zář 2021

Syn už to mel 2x, jela jsem vždy na pohotovost. Napřed říkal, že ho to nebolí, ale během pár hodin plakal bolesti. Nejhorší byla noc, aji když už měl masticku z pohotovosti. Dostal na to optalmoframykoin.

autor
5. zář 2021

Tak nam to nedalo a volali jsme na pohotovost, až se malý vyspí máme přijet.

sarad
5. zář 2021

Jen jeste doplnim, ze tyhle záněty nebyvaji z prochladnuti, ale naopak ze zapoceni.