Citlivý penis. Jak ulevit?
Ahoj, zítra samozřejmě jedeme hned k doktorovi, ale syn 2roky,má lehce natekly červenější penis, na předkožce jsem zaznamenala výtok/hnis přesně nevím. Sáhnout na něj nenechá. Jen mě zajímá jestli mu nemůžu už dnes nějak ulevit? Asi prochladl, že? Děkuji
Betadina oplachy a nebo koupat v Řepíku
Jo, a ještě pindu namáčet v odvaru z heřmánku
Doporučuji sedací koupel v heřmánku. Syn občas na tyhle věci trpí od doby, kdy měl silnější zánět předkožky. Hnis tedy tehdy neměl. Od doktorky jsme pak dostali antibiotickou mast a ophtalmoseptonex mast
Syn toto mel o Vánocích , naštěstí jsem tam byli za vcas. Jak se tu uz psalo . Dostal betadinku a kazde rano a vecer. Jsem proplachovala .
Syn už to mel 2x, jela jsem vždy na pohotovost. Napřed říkal, že ho to nebolí, ale během pár hodin plakal bolesti. Nejhorší byla noc, aji když už měl masticku z pohotovosti. Dostal na to optalmoframykoin.
Tak nam to nedalo a volali jsme na pohotovost, až se malý vyspí máme přijet.
Jen jeste doplnim, ze tyhle záněty nebyvaji z prochladnuti, ale naopak ze zapoceni.

Já bych teda jela hned na pohotovost. Syn měl v roce a půl to samé. Nemohl se vyčůrat bolestí, nenechal si na něj sahnout, nic. Vyklubal se z toho zánět. Na pohotovosti zředili betadinu, trošku přetáhli předkožku a stříkačkou mu ji tam dali. Dostali jsme framykoin a mazali. Dost nerada na to vzpomínám. :(