Co dělat s chraptěním u dvouměsíčního miminka?
Ahoj, prosím pomoc. Mám 2 měsíčního chlapečka, od včerejška mu strašně chrčí v nose. Stříkám mořskou vodou, odsávám ale nic nepomáhá. Když spinká tak to slyšet nejde, když si “povídáme”tak hodně málo kdy ale když ho krmím (bohužel je na UM) tak u toho mi praskají uši.
Strašně mě to irituje a určitě ho to musí trapit. Já sama na sobě bych si šťourala až do mozku abych si ulevila.
Je to jako když já mám hleny vzadu v nose a nejdou vysmrkat jakoby v krku. Omlouvám se za hnusný popis ale nevím jak jinak.
Prosím co s tím mám dělat. Malej nepláče, nevsteká se (pokud ho teda zrovna neodsávám) dneska sice víc spal ale jinak nic.
Jsem z toho už mimo
Předem strašně moc děkuji😩😩
@zmrzlinka moc děkuji. Jsem z toho už na nervy že mu nemůžu pomoct a bobek pochopitelně neumí smrkat
@zmrzlinka a kde ho můžu koupit pro kojence? Všude je nedostupný a když se dívám na podobné tak jsou od 1 roku. :(
@luciekub27 me kdysi Dr. doporucila Nasivin kapky jeste naredit. Proste jsem tam dolila mililitry prevarene vody a pak kapala🙂
@zizkmi no to klidně ale není kde sehnat. Nebo myslíte ty od 1roku?
@luciekub27 malá chroptela do 3 mes, dr říkala, že to bývá normální, ale neteklo ji znosu nic
@luciekub27 ano, presne ty myslim. Ale syn mel rymu. Teklo mu z nosu a odtahoval se od prsa, protoze nemohl dychat. Ted ctu poradne, ze vas mrnous ma nejaky suchy soplik, ktery tam lita a tak chrape. To je normalni. Obe nase deti to mely
Nám vždycky zabere: https://www.magistra.cz/cs/produkt/physiomer-ba...
Je to lepší než klasicky sprej, má to sílu 😁 při rýmě pak odsaju a dám nasivin, ale pokud nemá rýmu a je jen zahleněný tak jen ten sprej v odkazu
@katebk ten mám právě na doporučení kamarádky už od jeho narození. Když jsem viděla snoplík stříkla jsem a odsála ale teď je to spíš slyšet než vidět tak stříknu, malej si pčikne a teprv pak jde něco vidět tak odsaju. Ale jsou to vesměs hleny než vyloženě snople.. :/ no uvidíme zítra jdeme k doktorce. Taky mě napadlo protože já mám alergii na břízovitý pyl jestli teď, jak vše kvete, nemá něco podobného
@luciekub27 tak zkuste fenistil kapky 🙂

@luciekub27 před krmením nastříkat mořskou vodu ,odsát a pak kapnout Nasivin do nosu ať mu splaskne sliznica může u krmení volně dýchat.