Co na imunitu?
Zdravím, tak syn poprvé letos nastoupil do školky a vydržel tři dny než ho skolil nějaký moribundus. Teď se to postupně točí u všech doma 🤦😂 Takže prosím o rady, co používáte na imunitu? Něco co Vám opravdu zabralo.
Bohužel, jak píše marketa, pod tohle se musím také podpsat.
Většina dětí ten první rok, dva ve školce fakt dost promarodí. Není výjimkou ani ne týden ve školce a pak týden, dva doma.
Jasně, že jsou dětí s dobrou imunitou, které jsou nemocné 1x ročně, ale tady v okolí jsou dětí neustále na hromadě...
Dceři dávám sirup s výtažky z reishi, hlívy a rakytníku, pak vit. D a rybí tuk.
Já hledám něco na imunitu pro sebe (dospěláka). Snažím se pravidelně cvičit a dobře spát, ale jak se ochladí tak na mě vždy něco leze. Pomohly by třeba nějaké vitamíny?

@orangutan123 Tohle chtít asi slyšet nebudeš, ale takové začátky většinou prostě jsou. Dcera hodně trpěla na kašle, než se jí ta imunita sama posílila. Já jsem nedávala ve finále nic, protože když jsem jí něco koupila stejně to nejedla, nechutnalo jí to. Vyhozené peníze. Takže u nás to bylo ovoce, více doma větrat, zbytečně dite nenabalovat, být hodně venku za každého počasí. Druhý rok ve školce už byl lepší a lepší. Za mě to chce asi vydržet a přežít . Ale třeba tu někdo něco poradí nějaký doplňek.