icon

Co na prdíky přírodního používáte? Nevíte, kde sehnat Sab simplex?

jannin89
9. kvě 2021

Krásný den maminky, prosím co používáte na prdiky? Nemáte někdo na prodej sab simplex? Babycalm jsme měli a vůbec nepomohl. Děkuji

treasurka
9. kvě 2021

Vyloženě přírodní masáž bříška a nahřáté pecičky. Jinak ty kapky to chce nechat delší dobu (cca 5 dní mi bylo řečeno), pak se projeví efekt...

jannin89
autor
9. kvě 2021

@treasurka zkoušíme nahřatou plínku, s nožičkami přitahujeme, masáž mi malá vůbec nechce(strašně pláče a bříškem mi hned uhyba),koupeme také s plínkou na bříšku. Je pravda, že kapičky jsem užívala asi jen 3 dny, přišlo mi že je to ještě horší. Přitom já opravdu jím omezene a každý den to samé 🙆‍♀️

i_vet2
9. kvě 2021

zkuste masážní olej Amálku od nobilis tilia 🙂

treasurka
9. kvě 2021

@jannin89 To tak prostě je, no... Jsou to chudáci, ty mimina, ale někdy se to musí prostě vydržet, po těch 3 měsících by se to mělo zlepšit. U nás ještě pomáhala taková poloha - přehodit přes rameno a plácat přes plínu... BioGaia se taky doporučuje, nevím, jak moc je přírodní, u nás dvěma dětem vyhovovala a jednomu vůbec...

malytlustyhroch
Autor odpověď smazal
aniea
10. kvě 2021

Já jsem dávala před každým jídlem espumisan a jednou denně bio gaiu a asi to pomohlo protože jsme s bříškem moc velké trápení neměli.. Celou moc mi prospala, 9hod v kuse, přes den si občas poplakala chvíli přes den. Takže buď pomohly ty kapky nebo to dcera nějak neprozivala 😀

badyr
10. kvě 2021

@jannin89 u syna mi po x experimentech zabrala biogaia, do pár dnů byl klid a ještě k tomu tejpy na bříško. Teď máme čerstvě narozenou dceru a rovnou jsek nasadila biogaiu a zatím bříško nemusíme řešit.

zrzeckas
10. kvě 2021

Nam stacil kminovy nebo fenyklovy caj u maleho🙂.... Male pomahal taky, ale ta se neobešla bez trubicky, mela slabe svaly, neslo ji kakat, ale na prdiky ji pomohal

anet_98
10. kvě 2021

@jannin89 já jsem si nechala sabsimplex dovézt z Německa. V ČR není k sehnání a nám jako jediný pomáhal. Babycalm nám také nepomáhal - malej měl po něm průjmy a espumisan ho zase zacpával. Nejvíce pomohlo paseni koníčku, před kojením zvedání nožiček, točení s nima jako při jízdě na kole a delší koupel v teple vodě a hlavně aby se tam malej vykopal nožičkama. Ale nejlepší je prostě počkat, až střeva dozrajou a břišní stěna se posilí. Nám to přestalo okolo 4 měsíce

terezia10
10. kvě 2021

Sab se dá ještě sehnat na Slovensku zkus ještě kapky u dr Maxe jejich značku