Co pomáhá na ekzém u sedmiměsíčního miminka?
Ahoj, co by jste mi doporučili na exem u tak malého prdolinka. Přijde mi ze jsme vyzkoušeli vše a nic nefunguje. Naposled pomohlo moře..
děkuji
Řešit stravu, posilovat imunitu, probiotika. Krémy z mé zkušenosti pomáhají v obnově kůže, ale příčinu nevyřeší. 🤷♀️
NT drogerii a kosmetiku a vyhnout se chlorovaným jednorázovým plínám, koukni po nějakých eko.
Homeopatika na miru. Delaji rodinnou anamnezu, podle toho namichaji.
@biciklissie ten neznám..kouknu na něho. Děkuji za typ 😊
@moonulka probiotika dávám. Ze stravy jsem už vynechala co mi kožní nakazala - celer,petrzel,kyselé jídlo a rajčata a teď nově mléko a mléčné výrobky. Jak bych u nej měla posilovat imunitu?
@journals dávala jsem z dm plyny. Ty by měli byt eko. Teď dávám dada.. ale nevypadá to ze by mu vadili 🤷♀️
@kakba homeopatika jsem měla již 2x. Když jsem je dávala bylo Ok, když jsem začala mazat něčím jiným vždy strašne zhoršení.
@nataliere15 já jedu eliminační dietu podle paní Matouškové (mám její ebook) a má to výsledky. Není dobré jen vyřazovat, dost možná z toho nic nevadí a jen se tím snižuje pestrost stravy. Já to jedu naopak, vyřadila jsem všechny alergeny a po jednom je zkouším a zavádím zpět do stravy. Synovi třeba ta zmíněná kořenovka nevadí a ani jahody. Mléčné u něj testuju teď (má 9 měsíců) a ani na něj zatím nereaguje.
Taky je zásadní omezit cukry a jíst hodně zelené zeleniny. Změna není ze dne na den, ale střeva a tím pádem i imunita se dají do kupy.

U nás blue cap cream a homeopatie.