icon

Co to je? Čím mazat?

zlatik1
Včera v 15:10

Prosím čím to máme mazat, co to je .. Dr nám řekla, že je to virového původu a dala jen mastičku .. byli jsme teď na horách, měl rýmu ale nic víc.. nemá tam opary ,jak já jsem myslela .
Dr neudělala výřez z krku, crp nic.. Jen řekla, že to angína není, na streptokoka to nevypadá , a jak si rty olizuje zanesl si to na dásně , tak propláchneme dásně jako při zanetu. ATB penicilin máme napsaný, máme čekat jestli se zhorší .. jak horečky, špatne polykání..

Co to je? Čím mazat?
ines76
Včera v 17:11

Impetigo možná? Mazat tou mastičkou co vám dala doktorka, nám dala Fucidin (jinde na těle) a pomohlo to celkem rychle...

1pomnenka
Včera v 17:25

Impetigo

zlatik1
autor
Včera v 18:02
@ines76

Impetigo možná? Mazat tou mastičkou co vám dala doktorka, nám dala Fucidin (jinde na těle) a pomohlo to celkem rychle...

@ines76 já byla objednat mastičku co mi doporučila Dr .je to imunoglukan akute .. a jinak mi v lékárně dali Fungicidní, že mám zkusit ..

antiquecz
Včera v 19:36

Ja souhlasím s děvčaty, zda se mi to jako impetigo. Naší malé se taky často rozjíždí při různých nachlazení, v těchto místech. Ideálně třikrát denně tenká vrstva antibioticke masticky, Framykoin, Bactroban, způsobujī to bakterie...dokáže to udolat i Bepathen plus, ale trvá to déle. A chce to opravdu dodržet třikrát denně.