Co to je? Čím mazat?
Prosím čím to máme mazat, co to je .. Dr nám řekla, že je to virového původu a dala jen mastičku .. byli jsme teď na horách, měl rýmu ale nic víc.. nemá tam opary ,jak já jsem myslela .
Dr neudělala výřez z krku, crp nic.. Jen řekla, že to angína není, na streptokoka to nevypadá , a jak si rty olizuje zanesl si to na dásně , tak propláchneme dásně jako při zanetu. ATB penicilin máme napsaný, máme čekat jestli se zhorší .. jak horečky, špatne polykání..
Ja souhlasím s děvčaty, zda se mi to jako impetigo. Naší malé se taky často rozjíždí při různých nachlazení, v těchto místech. Ideálně třikrát denně tenká vrstva antibioticke masticky, Framykoin, Bactroban, způsobujī to bakterie...dokáže to udolat i Bepathen plus, ale trvá to déle. A chce to opravdu dodržet třikrát denně.
Dle mého také impetigo, Fucidin mi přijde nejlepší, ale udolá to i Framikoin nebo Bactroban, důležité je rozmočit ty strupy, fajn je před mastičkou použít nepálivou dezinfekci.
Moje děti na to také trpí, už několikrát to skončilo celkovými ATB a ATBmastí s kortikoidy.
Dle mého také impetigo, Fucidin mi přijde nejlepší, ale udolá to i Framikoin nebo Bactroban, důležité je rozmočit ty strupy, fajn je před mastičkou použít nepálivou dezinfekci.
Moje děti na to také trpí, už několikrát to skončilo celkovými ATB a ATBmastí s kortikoidy.
@alianan moc děkuji, byli jsme dneska zase u Dr, tentokrát jiné, naše měla dovolenou .. takže máme potvrzené impetigo, dala nám jinou mastičku ,ten Fucidin, penicilin máme 2 den po 8 hodinách, a budeme čekat.
Nejdřív nahreju řapíkem, usuším, potru bodláky mastickou . ( Ty zaschlé už strupy framykoinem) A po prvním mazání snad už lepší .. teď mažeme podruhé
@alianan moc děkuji, byli jsme dneska zase u Dr, tentokrát jiné, naše měla dovolenou .. takže máme potvrzené impetigo, dala nám jinou mastičku ,ten Fucidin, penicilin máme 2 den po 8 hodinách, a budeme čekat.
Nejdřív nahreju řapíkem, usuším, potru bodláky mastickou . ( Ty zaschlé už strupy framykoinem) A po prvním mazání snad už lepší .. teď mažeme podruhé
@zlatik1 dobře že jste ještě před prodlouženým vikendem dostali neco ucinneho. Nediv se, jestli klučinovi po zahojeni zustane tmavsi flek, u nás to docela trvalo, ale nakonec uplne zmizel.

Impetigo možná? Mazat tou mastičkou co vám dala doktorka, nám dala Fucidin (jinde na těle) a pomohlo to celkem rychle...