icon

Co zabírá na vlhký i suchý kašel?

kkaatte
5. led 2019

Dcera chodí od září poprvé do školky a není měsíc, aby nebyla doma s kašlem. Ze začátku je suchý, pak chvíli odkašlává takže vlhký a končíme tak, že nepoznám, který typ to je. Potom nevím co ji mám dávat, aby ji to pomohlo. Teď jsme zase doma. Přes den občas zakašle, ale v noci klidně půl hodiny. Rýmu nemá. Existuje něco, co zabírá na oba kašle? Stodal nepomáhá. Co byste dávaly? Děkuji moc za rady, už jsem zoufalá

ah1234
•
5. led 2019

Prečo nenájdeš k doktorovi?

meronym
•
5. led 2019

@kkaatte Nam moc pomohl Stoptussin. Je na oba druhy kasle.

kkaatte
autor
•
6. led 2019

@ah1234 protože naše má zástup, a ta mi řekla na suchý Sinecod a na vlhký Mucosolvan. Když jsem ji řekla, že nevím, jaký má, její odpověď byla, že u dětí je běžný nespecifikovaný kašel. Takže stejně nevím co dávat, aby ji to pomohlo.

kkaatte
autor
•
6. led 2019

@meronym díky moc, vyzkoušíme

jana2381
•
6. led 2019

Syn se takto od zari propracoval k chronickemu zanetu prudusek. Dostal od Mudr. Erdomed a ten pomohl. Je ale jen na predpis. Nam ho sice dr. napsala, ale museli jsme si ho cely zaplatit. (na pojistovnu muze napsat jen plicar). I tak to nevadi, byla jsem uz zoufala, zkouseli jsme vse.

kkaatte
autor
•
6. led 2019

@jana2381 ona má průdušky čisté, takže by ho dr stejně nenapsala

meronym
•
6. led 2019

@kkaatte Jeste doplnuji, ze ho maly (2r.) nechtel z lyzicky (neni tak sladky jako napr. Mucosolvan), tak jsem mu ho skryvala do jidla (strouhane jablicko apod.).

mialagia
•
6. led 2019

@kkaatte máme to stejně..už jsem psala v jiné diskuzi, že pomáhá zvlhčovač vzduchu hlavně na noc nebo aspoň na topení nádobu s vodou, ale stejně jsme se toho kašle úplně nezbavili, je to lepší, ale při větší námaze zase horší..teď byla před i přes svátky přes měsíc doma a stejně furt kašel má..už jsme jinak vyzkoušeli všechno možné i stoptusin (nic moc) i erdomed, tak ten jí pomohl, i když dostat to do ní problém, ale po týdnu ve školce zase něco chytla a bylo to zpět 😔tak by mě taky zajímalo co ještě zkusit..

pavlina248
•
6. led 2019

@kkaatte určitě stopkasel čistě na přírodní bázi a určen na oba dva typy kašle. 🙂