Co zabírá na vlhký i suchý kašel?

kkaatte
5. led 2019

Dcera chodí od září poprvé do školky a není měsíc, aby nebyla doma s kašlem. Ze začátku je suchý, pak chvíli odkašlává takže vlhký a končíme tak, že nepoznám, který typ to je. Potom nevím co ji mám dávat, aby ji to pomohlo. Teď jsme zase doma. Přes den občas zakašle, ale v noci klidně půl hodiny. Rýmu nemá. Existuje něco, co zabírá na oba kašle? Stodal nepomáhá. Co byste dávaly? Děkuji moc za rady, už jsem zoufalá

ah1234
5. led 2019

Prečo nenájdeš k doktorovi?

meronym
5. led 2019

@kkaatte Nam moc pomohl Stoptussin. Je na oba druhy kasle.

kkaatte
autor
6. led 2019

@ah1234 protože naše má zástup, a ta mi řekla na suchý Sinecod a na vlhký Mucosolvan. Když jsem ji řekla, že nevím, jaký má, její odpověď byla, že u dětí je běžný nespecifikovaný kašel. Takže stejně nevím co dávat, aby ji to pomohlo.

kkaatte
autor
6. led 2019

@meronym díky moc, vyzkoušíme

jana2381
6. led 2019

Syn se takto od zari propracoval k chronickemu zanetu prudusek. Dostal od Mudr. Erdomed a ten pomohl. Je ale jen na predpis. Nam ho sice dr. napsala, ale museli jsme si ho cely zaplatit. (na pojistovnu muze napsat jen plicar). I tak to nevadi, byla jsem uz zoufala, zkouseli jsme vse.

kkaatte
autor
6. led 2019

@jana2381 ona má průdušky čisté, takže by ho dr stejně nenapsala

meronym
6. led 2019

@kkaatte Jeste doplnuji, ze ho maly (2r.) nechtel z lyzicky (neni tak sladky jako napr. Mucosolvan), tak jsem mu ho skryvala do jidla (strouhane jablicko apod.).

mialagia
6. led 2019

@kkaatte máme to stejně..už jsem psala v jiné diskuzi, že pomáhá zvlhčovač vzduchu hlavně na noc nebo aspoň na topení nádobu s vodou, ale stejně jsme se toho kašle úplně nezbavili, je to lepší, ale při větší námaze zase horší..teď byla před i přes svátky přes měsíc doma a stejně furt kašel má..už jsme jinak vyzkoušeli všechno možné i stoptusin (nic moc) i erdomed, tak ten jí pomohl, i když dostat to do ní problém, ale po týdnu ve školce zase něco chytla a bylo to zpět 😔tak by mě taky zajímalo co ještě zkusit..

pavlina248
6. led 2019

@kkaatte určitě stopkasel čistě na přírodní bázi a určen na oba dva typy kašle. 🙂