icon

Cystoskopie močového měchýře dítěte, popíšete průběh?

jajkax
5. únor 2015

Ahoj,chtela bych se zeptat jestli jste nekdo byl s ditetem na cystoskopii mocoveho mechyre.Chtela bych popsat prubeh,a trochu uklidnit.dceri je 5 let,a maji ji to delat v HK v celkove narkoze.

lucy_89
•
27. únor 2015

@jajkax my jsme na tom byli 6.2. Ve fn olomouc. V celkove narkoze to bylo. Trvalo to se vsim vsudy 30 minut. Přijeli jsme ve ctvrtek, v patek vysetreni a v sobotu se zkontrolovala moc. Byla v poradku tak nas pustili domu. Syn ma reflux 4. stupne na obou stranach. V kvetnu jdeme na prvni operaci.

jajkax
autor
•
27. únor 2015

Děkuji ti za odpověď.my jdeme do hk,a říkali nám ,že nas vecer pustí domů.co po probuzení,bolelo ho to,a při curani?drzim palce at operace dopadne na jedničku.

lucy_89
•
28. únor 2015

Jj to je mozne ze vas pusti..u starsich deti se to pry uz muze delat i ambulantne a u holcicek je to jednodussi. No dali mu pred vykonem preventivne od bolesti nejaky cipek a i po vykonu neco. Ale jelikoz je tak maly jeste tak netusim jestli ho to bolelo...po narkoze plakal ale potom usnul a prospal skoro cely den jen se budil na krmeni a pak byl chvili vzhuru a zase jsem ho dala spat. Ale jak byl vzhuru tak byl v pohode a uz mu zadne dalsi leky nedavali 🙂
Kvuli ceho jdete vy? Děkuji, snad bude operace v pohodě 🙂 i vam preji at vse dobre dopadne.

pirko123
•
10. led 2020

Ahoj, je mi 12 let a 30.1 nastupují do nemocnice. No a 31.1 mě čeká cystoskopie. Chtěla bych se zeptat jak to probíhá? A celkem mám z toho strach. Je čeho se bát?. Předem děkuji za odpověď.

lucy_89
•
10. led 2020

@pirko123 ahoj, přeji ať ti vše dobře dopadne! Pokud to budeš mít v celkové narkóze, tak si myslím, že se ničeho bát nemusíš 🙂 uspí te a o ničem nebudeš vědět.
Lékař zavede cévku do močového měchýře, přes ní pak zavede kameru a koukne se, jak to v močové trubici a měchýři vypadá, kde je problém.

anavie
•
23. pro 2022

@pirko123 ahoj, prosim mala si nejake problemy po cystoskopii?

stepulenka
•
7. srp 2023

@lucy_89 Dobrý den, mohu se zeptat na pár otázek? Máme nejspíše stejný problém. Máme malé miminko od narození je na antibiotikach, bojím se o ní. Zítra máme jet do fnol na vysetreni.