Daly byste dítěti helmičku na spaní?
Maminky,
Daly byste helmicku?
Malá 11m spi celou noc a polohuje se sama...
Díky za nazory

Ale neřekla bych, že má nějakou velkou vadu. Je možné že sami řeknou že už je velká a vada není tak velká.
@soptinda A má někdo v rodině takový tvar hlavy? My něco podobného řešili kvůli možnému srustu svu. Ale já byla v klidu, máme takový tvar v rodině. A taky to bylo v pořádku. Tady se odborné pomoci stejně dočkat nemůžeš, i kdyby tu někdo z nás nastokrat byl neurolog, protože se případně musí ty svy prohmatat.
@bertoldina no to právě nevím... a jak se zjistí ty srusty svu? Pediatr nic neříkal...hlavicka roste
@soptinda To musí diagnostikovat neurolog. Když pošleš fotky do Plagia, tak Ti odpoví velmi rychle jestli je potřeba něco řešit nebo ne. Odpovídají velmi rychle. A i když napíšou, že by to měl okouknout neurolog, tak to neznamená, že je problém. Tohle úvodní posouzení je bezplatne. Evidentně Tě to trápí delší dobu, tak si dopřej řešení. Buď se uklidnis nebo pomůžes dceri, pokud by náhodou nějaký problém byl. Víc variant není (teda kromě toho se dal bezvýsledně trápit).
@bertoldina maminky a můžu se ještě zeptat, jak spi vase miminka kolem toho roku? Na bocích? Zádech? Točí se samy v noci casto? Malá spi hodně tvrdé a moc se netoci...dekuji
@soptinda Já mám dva
cestovatele, obvykle se probouzí hlavou tam, kde večer byly nohy apod.🤦♀️. Kdyby moje děti uměly spát na hlavě, tak to udělají...
@soptinda Hele to ale fakt není slehnutim, ale prostě tvar hlavy (stejně jako někdo ma kulatý obličej, někdo oválný...). Ja třeba děti nikdy nepolohovala, tím se podle mě zas tak nezmění...
@fifinka2020 Já si to také myslím, nejvíc se deformuje hlavička u miminek, když celý den leží. Můj brácha měl hrozně křivou hlavu, časem se srovnala a vypadá úplně normálně 😄
Takndetbji tam stojí ty vlasy, které to zkreslují. Pošli fotky do Plagia, oni si to poměru a řeknou ti.

Jako zkusit to můžete, pošlete fotky a info o dceři do Plagia a oni se k tomu vyjádří. Jen počítej s tím, že to bude stát kolem 17 tisíc.