Dcera má děsně suchou kůži, poraďte
Ahoj chtěla bych se zeptat moje malá má děsně suchou kůži na nožičkách,ručičkách, zádech a čelíčku s tvářičkama. Doktorka mi vynadala že ji lálo mažu ale už i tchýně stojí na mé straně že jí mažu dostatečně. Podle doktorky to má být údajně jen suchá kůže ale ....to hy aspoň pomáhali ty mastičky co mi předepsala....(Linola) mažu jí každou chvíli ale pořád má mapkovité tary na zádíčkách na čele to má suchý a ruce a nožičky už jsou lepší...nevím si rady když jsem řekla doktorce že dojdu na kožní že se mi to nelíbí řekla že to ani nemusím že to je jen suchá kůže a že jí mám více mazat ale to dělám pořád jen mažu....klidně zítra dodám fotky ale prosím o radu co by to mohlo být....holka je v suchu čistotě a má vše co potřebuje....ale tohle už mi nejde do hlavy...ani olejíček od linola nefunguje a bojím se aby to nebyla lupenka nebo tk něco a nebo jestli mám opravdu dojít na kožní ....fakt už sem zoufalá ☹ a malinkou to i hodně svědí ....prosím a děkuju za jakou koliv radu děkuju
Na atopak a-derma exomega balzam a ted jsem objevila asi novou indulonu, je mensi, zelena s rakytnikem a vitaminy, mastna, ale ne tak tuha jako modra, vyslovene psana i na ekzem y vypada to zatim dobre! 🙂
Malá teď měla exém po celém obličeji, zkoušela jsem mastit a akorát se to rozlehlou až na krk a ramena. Když nepomohla lipobase, namazala jsem excipialem a za 2 dny to bylo pryč. Prostě zázrak, 3 týdny jsem chuděrku trápila a bylo to tak jednoduché. Někdy je třeba exém vysušit a ne mastit...Akorát je v tom hodně urey, takže mazat co nejkratší dobu. Jako prevenci teď mám biodermu atoderm intensive a super.

Ja mela na malou biodermu . Pracuji v lékárně tak jsem si rikala ta je nejlépsi . No a ted mazu indulonou a ma úplne parádní kůži . A to mela taky mega suchou kůži .