icon

Flek na zádech u dítěte. Je to pigmentová skvrna?

3. črc 2022

Krásný den, dcerce 12m se udělal takový flek na zádech, vůbec nevím, z čeho by to mohlo být, tento týden jsme trávily hodně času v bazénu a na sluníčku, ale dcera byla vždy natřená a v polostínu, nevíte, co by to mohlo být ? Pigmentová skvrna? Uvnitř to vypadá jako štípanec, ale nevím o ničem. Moc děkuju!!🙏

Flek na zádech u dítěte. Je to pigmentová skvrna?
goovana
•
3. črc 2022

Štípanec

autor
•
3. črc 2022

@goovana Bez toho fleku kolem bych taky řekla, že štípanec, ale toto mě trošku zarazilo...ale děkuju

goovana
•
3. črc 2022

Ja to může být klidně lehká alergická reakce na pichnuti

fouskovi
•
3. črc 2022

Namazat fenistilem

autor
•
3. črc 2022

@goovana
@fouskovi Google mi hned vyhodil toto, což je Neurofibromatoza, nevylecitelne onemocnění a ja jsem z toho úplně vystreslá. Ale nevypadá to stejně snad.

novamamina
•
3. črc 2022

To tak opravdu nevypadá 😁. Neboj, je to stipanec

palja
•
3. črc 2022

Vždyť je to úplně jiné

goovana
•
3. črc 2022

Hlavně negooglit je to Stipanec

autor
•
3. črc 2022

@palja
@novamamina
@goovana Holky, děkuju...je toho nějak moc v poslední době, tak hysterčím 😣

fouskovi
•
3. črc 2022

To vůbec není podobném tohle je prostě klasický Štípanec

novamamina
•
3. črc 2022

Já ti rozumím. Já hystercim dost často

palja
•
3. črc 2022

Jo já to chápu, já taky něco najdu na dětech a hned plasim. Ale tohle je úplně jiné. Bude to jen štípanec.

motlinda
•
4. črc 2022

Taky mi to přijde jako štípanec

petalasturka
•
8. srp 2024

Dobry den, udělaly se mi na zadech nějaké fleky, vypada to jako nějaký skvrny, neobvyklý tvar, vypada to jak nějaká zaschla spina, ale umýt to bohuzel nejde, nemáte s tím nekdo prosím zkusenosti? Uz dlouhodobě konzumuju kratom kazdy den, driv jsem bral i hodne drogy, Mama rikala ze to muze byt od jater, radsi bych vedel nazor vic lidi, predem díky za odpovědi