Hemangiol: Má někdo zkušenosti s léčbou hemangiomu?
Krásný den, mám dvouměsíční dceru, na tělíčku má hemangiol, byli jsme na kontrole a lékař doporučil léčbu hemangiolem. Po přečtení nežádoucích účincích se mi do toho vůbec nechce. Má někdo léčbu za sebou? Děkuju

Ano, moje čtvrtá dcera má léčbu za sebou, snášela to výborně. Měla hemangiom v obličeji, takže na dost exponovaném místě. Důležité je začít s léčbou co nejdřív, čím dřív se začne, tím rychleji hemangiom mizí.
Syn má dokonce tři. Jeden přímo na předloktí a má přes 2 cm, ten je největší. Četla jsem, že to do školního věku prakticky skoro vždycky vymizí.
@somalicats já si přečetla brožuru, ..... dostala jsem šílený strach, příští týden by jsme měli začít, ale už bude na světě 80 dnů
Synovec měl na břiše 2x1 cm a postupně mu vymizel, teď je 5. třídě a už není skoro vidět.
Moc děkuju, přihlásila jsem se na fcb a tam je případů mnoho.
Naše dcera ho má od narození přes půlku hrudníku, jak roste, tak se i zvětšuje, doktorka říkala nedávno na kontrole, že to bude řešit laserem, až jí bude tak okolo 15 let.

Doporucim ti na FB skupinu Deticky s flickem, tam se toho dozvis mraky 🙂 Muj maly se nelecil, ma malinky 1cm x 1cm ve vlaskach a lecba mi prisla zbytecna. Ted v jeho 16m zacina prosvetlovat a zplostovat se.