Hlen ve stolici u 4měsíčního miminka. Může se jednat o alergii na kravské mléko?

leonaruzenka12
6. srp 2021

Ahoj holky... Už jak sem vam tu psala o tom blinkani u male tak to porad pokračuje a dneska sem zahlédla v plence hlen už se mi o tom tady jedna maminka zmínila a ptala se me na to jestli sem u male neviděla v stolici hlen... To jsem ještě ne zahlédla nic... Ale dneska ano potrebovala bych vysvětlení může se jednat o alergií na kravské mléko ?

calvac
7. srp 2021

@leonaruzenka12 určitě může. Zmin se dětské lékařce. Dcera mé sestry také blinkala, pak se objevil hlen, pak vyrážka. Má právě alergii na bílkovinu kravského mléka. Ségra kojí, tak musela vysadit vše mléčné, po pár týdnech se vše upravilo.

leonaruzenka12
autor
7. srp 2021

@calvac děkuji za odpověď ❤ 10jdeme na poradnu tak se zeptam lékařky ☘

calvac
7. srp 2021

@leonaruzenka12 určitě se zeptej. Čím dříve se to bude řešit, tím lépe. Držím palce. 🍀🍀🍀

mamikry
7. srp 2021

@leonaruzenka12 U nas stejne jako u @calvac. Blinkani po kazdem kojeni, pak hlen a nakonec vyrazka. Doktorka radila ubrat na mlecnem, tak jsem ho radeji vysadila komplet a ted i vajicka. Blinakni ustalo, hlen zmizel a maleho prestalo bolet brisko.

lalen1
7. srp 2021

@leonaruzenka12 může to byt i nějaká bakterie / infekce ve stolici.. Taky jsme měli podezření na alergie, syn blinkal a mel hlen ve stolici.., ale vyšetření stolice ukázalo bakterii..

leonaruzenka12
autor
7. srp 2021

@lalen1 ahaa no může byt to tak i u male no uvidime co nám rekne doktorka