Horečka 38,6 bez odečtení. Nevím, jak to mám odečíst
Ahoj holky mám takovou prosbu mám první miminko a mě, E horečku 38,6 bez odečte nevím jak to mám odečíst
Když měřís v zadecku...odecti pul stupne.Pokud ma nad 38 stupnu srszej Nurofenem nebo Panadolem a to bud sirupem nebo čípkem.Pokud nevis množství klidne si zavolej na nejbližší dětskou pohotovost
@angeeliina niceho se neboj,presne jak pisi holky.Do 38 zvys prisun tekutin, nad 38 srazej Nurofenem. Pokud nepujde srazit,zkus zabaly,jinak klidne volej na pohotovost,poradi ti.At se brzy z toho dostane.
Dekuju moc holky
Horečka se snižuje ,až když je po odečtu 38,5C.Je prospěšná pro tělo,pokud snižujete dřív,není to správné.
Jak se ma miminko?Je mu lip?
@angeeliina jak jste na tom?
Ahoj holky nic moc máme zase horecky tak jsem ji dala čípek ten nam zabral ale pořád brečí zítra půjdu k doktorce hrozně se bojím aby jsme zase nebyli na ipce
@angeeliina moc drzim palce!!!
Dekuju dneska půjdeme k doktorce tak dám vědět jak sme dopadly
@angeeliina u nás takovýto průběh většinou skončil zánětem středního ucha, držím Vám palce 🙂
A nemůžou to být zoubky? Držím palce aby to nebylo nic vážného
Ahoj holky tak nám neřekly že to můžou být zoubky a nebo naka nemoc šesti tydni nebo tak nějak teď nevím a že když to bude ta nemoc tak to poznám tak ze budeme mít vytazku a pak by to nakonec řešily dal tak uvidíme za dva dny máme jít na kontrolu
@angeeliina držím palce. Možná mluvili o 6te nemoci?
@angeeliina to myslel 6 nemoc. Obvykle byva horecka 3 dny a pak se osype. At je lepe!
@angeeliina hlavně si hlídej tekutiny....at pije
Čaje mi vypije dost ale nechce mi pít mliko tak sem včera rozuměla piškoty a dala to do mlika a tehdy mi to vypila
@angeeliina nepostrehla jsem jak je stara ale pri horeckach nemusi mit hlad.Hlavni je aby pila.A piskoty bych urcite nedavala.Zbytecne se zatezuje cukrem a rychla energie taky neni nic moc.Proste zkouset mliko nebo zeleninu pokud ma zavedene ale nehrotit to.Jen vydrzet.Snad to brzy prejde.
Sou nám 4 měsíce čaje mi vypije dost ale jídlo nechce a mliko taky ne vypije mi ho jenom jednou a to v noci jinak ne
@angeeliina a jinak se chova jak?Place?A dneska to je lepsi? A ve 4m bych uz vubec nedala piskot.Nic dobreho ji to neda.
Pořád pláče a má horecky 39 , 38 .....zítra máme jít na kontrolu k pani doktorce snad nám řekne co se děje když ne pojedu do prahy do motola
@angeeliina a po ockovani neni?...Snad to bude ta sesta nemoc a nebo zoubky.A brzo to prejde.Jinak supr je srazeni telo na telo.Das si ji nahatou jen v pline na svuj nahy hrudnik a prikryjes.Pokud ma studene chodidla a rucky tak teplota zrejme pujde nahoru a srazeni k nicemu nebude-jen telo na telo.Pokud je ma teple tak je horecka ted na maximu a muzes k telo na telo pridat treba octove ponozky (namoc v octove vode,dej na nozku a pres to jeste jedny teple)-cca 20min pak vymenit a pri teplych koncetinach pres vas mej jen lehkou deku at muze horko odchazet...Urcite nedelej zabaly celeho tela a zadne vlazne koupele.A hlavne ji bud na blizku...nos,houpej a bud u ni.Drzim pesti.
@luckylee 39 a 38C bez odečtu nejsou u malého dítěte žádné velké horečky ,když běžně má takhle malé dítě tělesnou teplotu 37,3C
Moje holky mívají při angíně či chřipce 40C a to už jsem tedy lehce nervozní.U miminka bych plašila.To je něco jiného.Ale v tomto případě nejsou potřeba žádné zábaly.
Ale tady se bavíme o 37,5-38,5 C po odečtu.
@angeeliina Dr.už by vám měla udělat odběry,moč nechce?
I takhle malé mimčo může mít např
zánět močáku a s tím spojené nechutenství....
Dobře zkusím to dekuju za rady ...horecu už jsem měly jenom ráno takže už jsme i papaly
Dneska jsem byla u papír doktorky tak říkala že je všechno v pořádku že má jenom nakou vyrozu že máme slabou imunitu máme i pořád moucnivku
@angeeliina snad uz bude dobre.Jen se tedy budu opakovat ale moucnivka je vlastne premnozena kvasinka.Kvasinky krmi sladke takze urcite se vyvaruj piskotkum a ostatnim slazenym vecem.Na to ma jeste spooousu casu.☺
@angeeliina To je dobře,že už nemáte teploty.Něco si o horečkách přečti,jsou pro tělo velmi důležitě a opravdu srážet je dřív než 38,5C po odečtu není úplně rozumné.Snad se té moučnivky brzy zbavíte.Co probiotika?
Ať je mimi brzy zdravé😊
Ona mi na to trpí už od narození nedávám ji hodně dám jí tam dvě piškoty aby mi to mliko vypila aspoň presnoc jinak už sme na jídle jakmile ji dam přes den mliko tak se stak nechce to už mám vyzkoušený všechny sunary ona to ochota a vyplivne to
Soyevita .... v nemocnici mi rekly ze ji mam koupit apo laktik takže ji je dává, nebo je lepší pro ionizační??

Ahojky,pokud měříš v zadečku tak se odečítá 0,5 stupně takže má 38,1