Horečky 39 stupňů, nasadit antibiotika?
Holky poradte, dcera ma od nedelni noci (38st) teplotu, mela v nedeli v noci, pres den byla ok, pondeli vecer mirne zvysena, a v utery odpo, vecer a v noci 39. Davala jsem cipky i sirup nastrdacku, dnes u dr crp 24 ale jedna hodnota nevim ceho se blizila bakterialni. Dala ji zinnat atb, ale mne se moc nechce ji je nasadit, kdyz to vypada na viroveho puvodu. Co myslite? Abych zas neco nepodcenila...
@priefi 1,5 roku ma, ma uz téměř všechny zuby, ted ji vylezly spicaky, taky mne napadlo, ale ma je uz chvilku venku, jakoze špičky uz jsou videt. Tak nevim. Dnes ma uz potřetí prujem, ze by neco středního? Ale zas teploty od neděle a prujem dnes, vcera jednou. To jsem myslela ze po čípku to nejak vyjelo. Na tu lichorerisnici se mrknu, dik
@lolajda prujem a horecky doprovazi obcas i zoubky. Jj, lichorerisnici doporucuji, brala jsem ji, kdyz jsem kojila a pak i mimo kojeni a dala jsem i malemu. Hodne maminek ji doporucune, ja jsem taky novacek v jejim uzivani. Byla mi doporucena detskym doktorem, ktery dela i homeopatii
Takze se nam z toho nakonec vyklubala 6.nemoc. Az po teplotách se objevila vyrážka. Naštěstí jsem nedala hned na dr a zbytecne neužívá mala ATB. To jen pro chytroliny, ktere narvou dětem atb hned, co jim je dr předepíše.

@lolajda v prvním přispěvku nebyla řeč o nějaké domluvě s dr.jen dostala Atb a mě se to nezdá....tak by bylo pro příště dobré to formulovat a říct najednou....a ne nejdříve A,pak B a pak C...