Hospitalizace dítěte ve FN Ostrava. Máte zkušenost?

ekou
4. bře 2023

Chtěla bych se vás zeptat jestli máte někdo zkušenosti s hospitalizací dítěte ve FN Ostrava na dětské chirurgii tzn. zda je možnost být na pokoji s dítětem (ještě budu zjišťovat v nemocnici),jak probíhá stravování u případného doprovodu a popř další vychytávky co zpříjemní pobyt.
Syn (5 měsíců) půjde na operaci a ráda bych měla nějaké info popř na co se připravit.

Děkuji 🙂

resare
4. bře 2023

My máme, dcera (5let) tam byla dvakrát. Jednou v roce 2021 a podruhé 2022. Byla teda s manželem, takže poprvé měli pokoj pro sebe a podruhé si radši zaplatili nadstandart. A jinak ani jeden z nich si na nich nestěžoval. Ted podruhé se týden po hospitalizaci dcera ptala, kdy tam může jít znovu. Byli na ni hodní, dostávala plyšáky..... Já byla se synem ve FNO na dětském a na pokoji s ním samozřejmě být můžete (kor u tak malého dítěte) dostanete vlastní postel a on postýlku. Jídlo máte taky. Snídani, oběd, večeři (je dobré si vzít něco sebou). Televizi na pokoji měli .

ekou
autor
4. bře 2023

@resare mockrát děkuji za info. Důležité pro mě je, abych s ním mohla být celou dobu.

zuzzik90
4. bře 2023

Byla jsem hospitalizovaná se synem (5let) v lednu. Po celou dobu jsem byla s ním. Jídlo jsme si mohli dát buďto ve společenské místnosti (na oddělení) nebo přinesli na pokoj.
V době naší hospitalizace byla na oddělení maminka s kojencem, měla s sebou kočárek a nosítko.
Nevím, jak brzy budete nastupovat, ale momentálně na oddělení (8.patro) probíhá rekonstrukce, takže jsou dočasně přestěhování.

ekou
autor
4. bře 2023

@zuzzik90 tento týden jsem teprve dostala termín na operaci, která bude v červnu. Možná v ten čas už budou mít po rekonstrukci 🙂.
Rozhodně je fajn, že nebudu muset někde nahánět jídlo pro sebe.
To jsem netušila, že člověk si může vzít i kočárek

barulina
4. bře 2023

@ekou můj syn 3x pro laryngitidu, dcera loni v září na ORL. Vždy spokojenost, pokud to tak o pobytu v nemocnici jde napsat. A být s ní můžeš v jakékoliv nemocnici a pokud někde zkouší že ne, tak bych jim dala patřičně najevo, že takto teda ne

ekou
autor
4. bře 2023

@barulina já vím, že jako rodič mám právo být s dítětem. Jen právě zjišťuji jak na tom jsou, ať vím co čekat...kdo je připraven, není překvapen