Isoprinosine pro léčbu molusek u dětí. Jak na to?
Dobrý den, prosím o zkušenosti užívání isoprinosine při moluskách u dítěte. Jak dlouho a případně v kombinaci s čím jste molusky léčili. Invazivní metody na kožním podstupovat zatím nechceme. Děkuji 😊
@evculinda Dobrý den, jaká homeopatika? Nebo kdo Vám homeo doporučil? Moc děkuji 🙂
@optimistic homeo nam doporučil pediatr, homeopat, na molusky Dulcamaru 15 CH 3x2 gran( užívat 3 týdny, my měli do 1-max. 2 týdnů pokoj)
@optimistic homeo nam doporučil pediatr, homeopat, na molusky Dulcamaru 15 CH 3x2 gran( užívat 3 týdny, my měli do 1-max. 2 týdnů pokoj)
@evculinda Super, moc děkuji 😊 Objednala jsem, tak doufám, že i dceři pomůžou 😊
@simonastryhalova Dobrý večer, dceři podávám půl tablety ráno a půl tablety večer. Vždy lék rozdrtim na prášek. Po týdnu užívání malé molusky zmizely a ty větší začaly usychat a tvoří se postupně stroupky. Momentálně dceři k užívání tohoto léku, potírám molusky propolisovou tinkturou od firmy Pleva. Dlouhodobě ( třetí balení) užívá i každé ráno imunoglukanu, což celkově dceři posílilo imunitu a prospívá i k léčení molusek. Takže v našem případě je opravdu potřeba více produktů k výrazné změně. Zkusily jsme toho opravdu moc a tato kombinace se mi zdá nejlepší. Určitě je ale vše individuální. Tak držím palce, ať se to podchytí co nejdříve, protože dcera ze tří pupínků měla cca 40 různě po těle a nejvíce v podpaží. Molusky jsou opravdu pořádná potvora.

Zkoušela jsem všechnno a skončila na seškrabání u doktorky. Měla jsem infektodell