Jak dlouho čekat po dobrání antibiotik na operaci?
Ahoj,syna čeká trhani nosní mandle.Teď má druhá antibiotika na streptokoka.Je nějaká doba po dobrání antibiotik kvůli operaci?Operace ho čeká 14. dubna.Děkuji
Podle mne by to vadit nemělo.
Mne tenkrát u syna řekli 14 dní po dohrání ATB. Ale zkus si zavolat tam kde vám to budou dělat. Vim , že v každé nemocnici to je trochu jinak.
panebože...proč ještě dneska každý třetí dítě někdo pošle - a rodiče svolej - na zbytečnou debilní operaci? jako fakt nechápu....
@normalnimatka eeeee...třeba protože měl syn každý tři týdny zánět středního ucha a žral atb? Třeba proto, že byl furt nemocnej? Navíc k tomu zúžená Eustachova trubice, takže skoro neslyšel, protože se mu tam hromadilo spousta tekutiny. Takže šla ven mandle a navíc má v uších odvzdušňovací trubičky. Slyší, skoro není nemocnej a zánět středního ucha od té doby neměl.
@normalnimatka tohle je komentář dost mimo, dcera měla rýmu každý týden, špatně slyšela, chrápala, dýchalo jen ústy, ke konci měla anginy. Operaci jsem se bránila jak jen to šlo, ale teď to beru jako nej řešení. Od té doby nebývá skoro vůbec nemocná a slyší!!!
Zakladatelkou, dcera začala brát ATB den před operací, bohužel dostala angínu a nemohla na operaci jít, ale bylo mi řečeno, že může hned jak bude bez ATB, nakonec jsme tedy jeli až za měsíc,ale to jen kvůli tomu, že jsme chtěli odstraňovat plazmou a tu prostě měli až za ten měsíc
samozřejmě, já to nebagatelizuju, ale ženy, existujou i jiný způsoby, jak zvětšený mandle řešit. vyfiknout to, to je fakt řešení hodný tý údajně ultraskvělý pokročilý medicíny 21. století....
zakladatelce: ještě pár tejdnů máte. můžete něco zkusit. předpokládám, že doktor se s nabízenejma řešeníma nepřetrhnul, jak to bejvá zvykem. kdyžtak piš sz.
Díky za odpovědi zavolám do nemocnice kde to mají dělat.🙂
@normalnimatka a jaké? Zkoušeli jsme fakt všechno a nic platný
@mari90 napiš mi do sz, co všecko jste zkoušeli, ale teď už je to stejně jedno, když jsou mandle venku.
@normalnimatka napíšu klidně sem, od klasické léčby jako Aerius, kortikoidový sprej do nosu, po konvickování, homeo přímo na míru a TČM, vše v časovém sledu, aby jedno neovlivňovalo druhé, prostě s určitými přestávkami
@mari90 Ahoj. Synovi jsem musela zrušit operaci kvůli horečkám a když jsem volala pro další termín, tak mi dali až za víc než dva měsíce, ale zároveň říkali, že bych měla volat teprve až když bude zdravý 14 dní po aktuální nemoci. Myslíte, že mám zkusit zavolat znovu, že by nám mohli dát dřívější náhradní termín za ten zrušený?
@mari90
diskuze je z brezna,meli jit v dubnu takze to maji davno za sebou
@zelenaesmolda odpovídala jsem na otázku Margits viz výše

Syn byl na mandli a ještě atb dobíral a ok. Ale nejsme v ČR no, u nás často nesmíš na mandli ani s rýmou. Tady mi řekli, že vyloženě vadí jen horečka nebo tak.