icon

Jak dlouho trvají teploty u virového onemocnění u dětí?

calvac
25. črc 2024

Syn 13 let má již pátý den teploty od 38 do 39. Po lécích klesnou na 37,5, po šesti hodinách po léku opět nastupují. Včera jsme byli u doktorky, crp 5, poslech ok, výtěr stafylokok na dva křížky. Dle Dr. jsou takto vysoké teploty normální tak 5 dní. Zítra mám volat, jak se mu vede a dle mého mu dá ATB. Syn má i kašel, dostal Pleumolysin. Máte někdo zkušenost s teplotami u virózy? Jak dlouho trvaly? Doktorka si u syna psala akutní laryngo......(nevím,co, tuším laryngotracheitida nebo laryngofaryngitida nebo něco takového).

Strana
z2
ada22
27. črc 2024

Dcera měla loni zápal plic a nikdo jsem to od ní nechytli. Jen z těch antibiotik byla pěkně kožená. Asi bych zkusila preventivně do zbytku rodiny cpát. něco na podporu imunity.

zmrzlinka
27. črc 2024

@calvac u nás teď toho dost.

calvac
autor
27. črc 2024

@ada22 a měli jste dcerku nějak izolovanou?

ada22
27. črc 2024

Neměli. Nejdříve měla týden virózu, myslím že bez teplot nebo jen k 37 a pak ji zničeho nic vystřelila teplota k 39 a začalo ji pichat pod žebry. Myslím že izolace v tuhle chvíli asi nemá cenu.

calvac
autor
28. črc 2024

@calvac ženy, mě klepne. Syn bere třetí den ATB Fromilid a horečky má stále. Nemáte náhodou některá s těmito ATB zkušenost? Myslím s nástupem účinku.

Strana
z2