icon

Jak dlouho zůstat s dítětem doma po operaci šilhání?

alex97
2. zář 2025

Dobrý den, dcera za měsíc 4roky. Byla na operaci šilhání pravého oka v Plzni od středy jsme doma a do 10.9 ještě budeme. Nevíte jak dlouho by měla být dcera doma nějaký zkušenosti...Já potřebuji do práce OČR dostanu na 9 dní ..Mám z toho docela strach . Děkuji za rady 🫣

moudivlacek
2. zář 2025

Řídila bych se doporučením z nemocnice, pokud řekli, že má být do 10. doma, byla bych. OČR můžeš mít déle klidně do toho 10.9., placených je však jen prvních 9 dní, takže buď kombinovat s dovčou, případně holt mít těch několik dní nad limit neplacených, nebo se u dcerky vystřídat, pokud by si tatínek mohl vzít dovču, home office, příp. babičky.

1pomnenka
2. zář 2025

My byli 14 dní, nesměl ho nikdo ve školce bouchnout do oka. My měli pak brýle.

alex97
autor
3. zář 2025
@moudivlacek

Řídila bych se doporučením z nemocnice, pokud řekli, že má být do 10. doma, byla bych. OČR můžeš mít déle klidně do toho 10.9., placených je však jen prvních 9 dní, takže buď kombinovat s dovčou, případně holt mít těch několik dní nad limit neplacených, nebo se u dcerky vystřídat, pokud by si tatínek mohl vzít dovču, home office, příp. babičky.

@moudivlacek do 10teho mám OČR z toho jeden den neplacený..Ano jsme doma ale uvidíme co nám řeknou u doktorky tak snad..Ale jde mi za jak dlouho dítko může do školky 🫣

alex97
autor
3. zář 2025
@1pomnenka

My byli 14 dní, nesměl ho nikdo ve školce bouchnout do oka. My měli pak brýle.

@1pomnenka My už brýle máme.