Jak dlouho zůstat s dítětem doma po operaci šilhání?
Dobrý den, dcera za měsíc 4roky. Byla na operaci šilhání pravého oka v Plzni od středy jsme doma a do 10.9 ještě budeme. Nevíte jak dlouho by měla být dcera doma nějaký zkušenosti...Já potřebuji do práce OČR dostanu na 9 dní ..Mám z toho docela strach . Děkuji za rady 🫣
My byli 14 dní, nesměl ho nikdo ve školce bouchnout do oka. My měli pak brýle.
Řídila bych se doporučením z nemocnice, pokud řekli, že má být do 10. doma, byla bych. OČR můžeš mít déle klidně do toho 10.9., placených je však jen prvních 9 dní, takže buď kombinovat s dovčou, případně holt mít těch několik dní nad limit neplacených, nebo se u dcerky vystřídat, pokud by si tatínek mohl vzít dovču, home office, příp. babičky.
@moudivlacek do 10teho mám OČR z toho jeden den neplacený..Ano jsme doma ale uvidíme co nám řeknou u doktorky tak snad..Ale jde mi za jak dlouho dítko může do školky 🫣

Řídila bych se doporučením z nemocnice, pokud řekli, že má být do 10. doma, byla bych. OČR můžeš mít déle klidně do toho 10.9., placených je však jen prvních 9 dní, takže buď kombinovat s dovčou, případně holt mít těch několik dní nad limit neplacených, nebo se u dcerky vystřídat, pokud by si tatínek mohl vzít dovču, home office, příp. babičky.