Jak funguje objednání u dětských lékařů u vás?
Holky, mám mírně řečeno dost rozporuplné pocity a chtěla bych se zeptat, jak to funguje u jiných dětských lékařů. Dítě je nemocné, co děláte? Jdete volat, zda můžete přijít, objednavate se mailem, nebo jdete do čekárny v určité hodiny? Jak to je?
Chodím k doktorce v podstatě jen na prevence, jednou jsem tam byla s nemocnou, jednou po úraze. Nechodím tam tedy jen tak a řeším vše doma. Dcera je od pondělí nemocná, dneska špatná noc, začala jsem si říkat, jestli stačí nějaká domácí léčba a jestli není čas na odbornou pomoc.
Jdu na webovky, nemám uložené číslo, abych zavolala, no a na hlavní stránce "!!!!!! Pacienti budou již NAVŽDY ošetřeni pouze po telefonickém OBJEDNÁNÍ!!!!!! V textu dále: pokud vaše dítě onemocnělo a potřebujete ho ošetřit nebo potřebujete kontrolu po nemoci, NAPIŠTE SMS NEBO EMAIL DEN PŘEDEM nebo RÁNO DO 8hodin. Následně se vám ozveme s termínem vašeho objednání.
Dál v textu je, že při velkém vytížení nezvedají telefony. Bylo po půl osmé, zkoušela jsem volat na pevnou a na mobil. Poslala jsem smsku, popsala jsem problém a ptala se, jestli má smysl chodit na prohlídku případně na krev. To bylo v 7:49. Dopoledne měli podle webu prevence, pak objednané a pak zase prevence. Končili v poledne. Nakonec jsem zavolala do lékárny, nechala děti doma a zaběhla pro crp test, test na covid uděláme doma, až dojde muž z worku.
Jak to je u vás? Mají všichni pediatři takové podmínky objednání? Jak říkám, dcera nebývá vážněji nemocná, častěji jsme byli na pohotovosti 😔 než bez pozvání na prevenci u doktora, tak to neznám a nemám srovnání s jinými lékaři. Omlouvám se za sloh, jsem bezradná q chtěla bych další názory.

@mourovatakocka Ta formulace je opravdu nestastne napsana. Chapu, ze te to nastvalo. Kdyby alespon nejaka reakce, kdyz uz maji napsano, at se jim clovek ozve a oni odpovi. 🤷♀️
Kazdopadne..nevim jak vazny stav je, ale neni uz lepsi dojet na tu detskou pohotovost?