Jak odstranit šupinky na čele u miminka netoxickou péčí?
Prosím o radu, jak se zbavit šupinek na čele u miminka netoxickou péčí, bez chemie? Děkuji.
@optimistic taky jsem nechala šupinky pěkně nacucat obyčejným sádlem a potom vyčesala. Tohle se mi osvědčilo u všech mých dětí.
Já všude doporučuji tohle 😅 naší malé to fakt pomohlo, vlastně během pár dní zmizely všechny šupinky z hlavy...
https://www.drmax.cz/fridababy-dermafrida-flake...
@izzylka používala jste k tomu nějaký přípravek?
@optimistic právě že ne 👍 fakt je to super..😊
Jen jsem od weledy pouzivala mesickovou masticku.
@izzylka už to mám objednané, děkuji. Recenze jsou na to dobré, tak uvidím. Ještě jsem objednala Kokoso baby na šupiny, tak jsem zvědavá, není to úplně nt, ale beru jako kompromis a taky to má výborné recenze, dokonce snad vyhrál produkt roku. Kdyby někdo měl zkušenost, budu ráda...
Vzhledem k tomu, že seborea jsou kvasinky a ty se živí tukem, tak se trochu bráním použít oleje a promazávací masti, sádlo...i když ten Kokoso taky obsahuje trochu kokosáku...no snad něco zafunguje...
@izzylka mohu se zeptat, to jste tedy tu houbicku pouzivala jen s vodou?
@optimistic úplně bez ničeho... To je taková sada, kde je taková jemná houbička, tou se to jakoby rozmasíruje, z druhé strany je takový kartáček, tím se to pak taky chvilku masíruje a pak je tam hřebínek a tím se to vyčesává. Když to měla malá na čele, použila jsem jen tu hubičku a kartáček. Není k tomu fakt nic potřeba. Nedostaneš to teda z hlavy hned na poprvé, ale já dostala na poprvé pryč asi 90% všeho 🤔 druhý den bylo pryč vše 👍

@optimistic Zkus promazavat nesoleným sádlem u synů to pomáhalo. Nebo do sádla naložit měsíček lékařský a to pak můžeš používat i třeba na vyrážky.