Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    izzylka
    17. říj 2019    Čtené 1077x

    Jak jsme testovali video chůvičku Truelife

    Dětská chůvička v hodinkách TrueLife NannyWatch A15 mi změnila život. 

    Dobře, je to trochu nadsázka, ale vážně mi ten život trochu ulehčila 🙂

    Ale vezmeme to popořadě. Do testování jsem se přihlásila i přes to, že jsou synovi skoro 3 roky. Od malička to není zrovna moc velký spáč a v noci se často budí. Bohužel, když se probudí a zjistí, že tam nejsem, už pak nechce spát. S mojí dosavadní audio chůvičkou, jsem při každém zvuku letěla za synem a skoro se modlila a doufala, že se jen otáčel a spí dál 🙂 

    A pak nám přišla video chůvička TrueLife ....

    Do testování jsem se pustila skoro okamžitě a syn s radostí pomáhal. 

    V krabičce jsme našli : 

    • rodičovská jednotka (hodinky) + síťový adaptér
    • dětská jednotka + síťový adaptér
    • nabíjecí stojan
    • manuál

    Dětskou jednotku (kameru) jsem umístila na vhodné místo a zapojila do zásuvky... v případě nouze lze připojit i na powerbanku, takže ji s sebou můžete brát i na výlety.

    A teď přišla ta zábavná část. Zapnutí hodinek.

    Nebudu lhát, byla jsem jak malé dítě s novou hračkou 😂  Hodinky jsou s dětskou jednotkou spárované, takže se nemusí nikde nic nastavovat. Zapnete a hned vidíte, co se děje. Obraz je dobře viditelný, a díky automatickému nočnímu režimu, vydíte vše ve dne, v noci 😃

    Hodinková chůvička Truelife má ale i spoustu jiných funkcí.

    ✓ Monitoring teploty okolí - vždy máte přehled o teplotě, snadno zjistíte, jestli není miminku třeba zima.

    ✓ Obousměrné audio - můžete na miminko klidně mluvit, než přijdete. To se mi osvědčilo o víkendu u babičky. Syn se probudil, a já než proběhnu celým barákem a do patra, je to doba. Tak jsem přes chůvičku synovi řekla, ať hezky hajá, že už jdu. A světe div se, já tam ani nemusela, lehnul si a spal dál.

    ✓ Ukolébavky - ano, správně, přehraje i ukolébavku. Hudba je klidná a tlumená, pro miminka určitě super vychytávka.

    ✓ Feed alarm - zvolíte si čas, kdy chcete upozornit, třeba na krmení, přebalení...a hodinky Vás upozorní.

    ✓ Režim VOX - tento režim šetří baterku... po krátké chvíli ticha dojde k vypnutí displeje a zvuku. Pokud ale chůvička zaznamená pláč, displej se zapne a hodinky vás upozorní vibracemi.

    ✓ Dosah až 300 metrů - tak to je jediná věc, která mě zklamala. Dosah 300 metrů má jen pokud v cestě nestojí zeď, nebo jiná překážka. U nás v baráku to zvládne sotva do přízemí, a u babičky vypadával signál už mezi vchodovými dveřmi 🤷🏻‍♀️ Ale po baráku nebo bytě je to úplně bezproblémové.

    Baterka vydrží několik hodin i se zapnutým displejem.

    Musím říct, že testovat hodinkovou chůvičku byl super zážitek, a jsem moc ráda, že ji mám. Teď už by se mi težko vracelo zpět ke klasické audio chůvičce. Zítra mi konečně přijede muž domů,  a já věřím, že si užijeme krásný a klidný večer/večery, protože nebudu muset syna chodit kontrolovat. 

    #recenze  #test_truelife #zkusenosti_chuvicka_truelife

    Holky z Ostravy a okoli...prosim,kdyby jste mohli sdilet na svem FB,moc by nam to pomohlo.
    Ztratil se nam kamarad a uz se opravdu obavame nejhorsiho 😥

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=210...

    Je tu nekdo,kdo pouziva nebo pouzival viburcol cipky? Malemu se derou uz asi mesic zuby,a ty noci jsou katastrofa..tak me uz ze zoufalstvi napaddlo zkusit jeste ty cipky jestli nebude v noci trochu klidnejsi...mate zkusenosti prosim?

    No super...hnula jsem si fakt hnusně zádama ☹ sotva chodim a sedim. S malym v ruce se ze sedu nezvednu,a z postýlky ho taky nevyndám ☹ fakt nevim co mám dělat ☹