Jak poznat popálení od medúzy na dovolené?
Ahojky, chtěla jsem se jen zeptat jak vypadá popálení od medúzy? Máte někdo zkušenosti? Totiž jsme v Chorvatsku, včera jsem byla s dcerkou v moři vše v pohodě a najednou z ničeho nic šílený řev, stála jsem celou dobu vedle ní a ničeho jsem si nevšimla, ale na koleni se jí udělali pak pupínky jak od kopřivy ty pak zmizely a koleno má červené a má tam jakoby mapku. Děkuji 🤗
@rencinka87 děkuji za odpověď, nebezpečné to není? Opravdu mi přijde, že to je Normálně od medúzy má to za rudle a jakoby mapku. Medúzu jsem, ale neviděla, prostě stojí vedle mě a najednou řev jak blázen z ničeho nic a pak na noze tohle. Asi si potřebuji pokecat o tom s někým kdo má zkušenosti, protože já jsem z toho blázen.
@lucka99999 nebezpecny to neni, my byli pozahani vickrat a zijeme 😁
Predpokladam, ze to byla meduza - presne takhle zacala tehdy jecet ve vode segra, taky tam nasi behali s kyblickem a lopatkou a hledali, co to mohlo byt - ty “nase” v Tunisu treba nebyly buhvijak videt, protoze byly pruhledny, par cm v prumeru a mely na sobe takovy jakoby krizek, ale uplne tenoucky vinovy, takze v mori sly snadno prehlednout 🙂
@rencinka87 to jste mě uklidnila, já jsem z toho byla celkem vyjukana no stalo se nám to poprvé 🤗 můžu se tedy ještě zeptat co jste na to dávali? Furt to má dost červený, jak dlouho se to tak hojí cca? Na bolest si jako už nestěžuje. Moc děkuju.
@lucka99999 mě požahala loni medúza v Chorvatsku 😉 natáčela jsem pod vodou a chtěla jsem mít na videu i tu medúzu, protože byla fakt pěkná a celkem veliká 😁 no samozřejmě v moři vlny, proudy, horší obratnost .... nevyhla jsem se jí a otřela se mi hezky o nohu 🙈 - měla jsem velké červené pupínky, které se potom jakoby slily v takovou mapku, pod koleny a ještě na nártu 🤦🏼♀️ pálilo to jako popálení od kopřivy, nic hrozného 😉 zmizelo to za týden cca
@hasara33 To bude určitě ono řekla bych, akorát jsem ji neviděla no, prostě jen řvala pak pupínky a pak se to slilo přesně Jak píšeš.. takže moc děkuji ❤️
@lucka99999 ona medúza je špatně vidět jakoby zeshora, protože hodně splívá nicméně není se čeho bát 😉 já bych to kdyžtak namazala fenistilem a bude to určitě dobré 😉
@lucka99999 my jsme nedavali nic, ale pokud mas, tak bych dala fenistil gel nebo treba panthenol, ale zmizi to samo, pokud uz si mala nestezuje, nechala bych to byt 🙂
Super fakt moc děkuji ❤️
@rencinka87 děkuji ❤️

@lucka99999 vystoupla cervena mapka 🙂 Nam tehdy v Tunisu rikali, ze na to bezprostredne pomaha cerstva rajcatova stava, ale osobne jsme nezkouseli 😁 Da se to prezit, ale je to fakt protivna a chvili se vracejici bolest, trochu jako by ti nekdo poustel elektrinu do tela.