Jak probíhá operace očí ve Fakultní nemocnici Lochotín?
Krásný den zatím pořád čekáme na termín,ale zajímalo by mě jak to probíhá ve FN Lochotin když jdou děti na operaci s očima...jak dlouho tam cca jsou? Říkala dr.5 dni jak jsou na tom děti po operaci kdy. Vidí atd...moc děkuji kdo má nějakou zkušenost děkuji a krásný den
@tanaku ano chodíme k Dr.Markove a ta přímo operuje děti na Lochotíně...jen už jsme docela dlouho na čekací listině,ale včera už urgovala,že dcera musí na operaci už co nejdřív...a já s ní naštěstí v nemocnici budu má DG.ona by to sama nezvládla tam být...tak mě právě zajímá stav po operaci jak to všechno zvládneme
Taky chodíme k Markové, ale měla jsem za to, že neoperuje. My jsme na čekací listině už asi rok a půl,ale pořád tak nějak doufám, že se to ještě zlepší,jak dcera poroste 🙏
A kolik dceři je? To by mě nenapadlo nikdy, že by tam mělo být dítě samo a ještě se zalepenýma očima... to beru jako samozřejmost,ale 5 dní je strašně moc, když jsou doma další děti
@tanaku my jsme na listině už přes 2 roky a pořád nic dceři už je právě 10 a oči se jí zhorsujou,ale u nás je to dědičné...dřív jsme chodili k jiné oční pak jsme přešli sem a paní dr.hned navrhla operaci právě.tech 5 dní děsí právě i mě tak chci zjistit jak to všechno je a i pak doma jak dlouho trvá léčba atak.vubec netuším
Aha, dceři jsou 3 a má šilhání. Možná i záleží tedy na druhu operace,jak dlouho v nemocnici. A Marková k tomu žádné informace nedala?
Ahoj chodime take k Markove a cekali jsme na operaci skoro 3 roky a ted v cervnu ma syn operaci za sebou konecne a super vse probehlo v poradku jen jsem si se synem vzala nadstandart protote byt s 5 matkami na pokoji bych nedala napis sz klidne rada ti napisu vse.
Na jaře jsem byla s mladším synem (8let) na operaci kvůli šilhání, ale ve FN Vinohrady. Středa nástup, čtvrtek operace, pátek ráno domů. Měly to tak všechny děti, které tam byly s námi. 5 dní je strašně moc. Termín operace jsme dostali za půl roku.
@miksar teda tou vás byla rychlovka to koukám...

Dobrý den, také nás to nejspíš nemine. Tak se sem víceméně s dovolením nacpu.
Já totiž měla za to, že budeme muset do Prahy. Vůbec nevím, že to někdo dělá i v Plzni. Strašně se toho bojím a informace, že je to na 5 dní v nemocnici mě drtí ještě víc.