icon

Jak probíhá operace očí ve Fakultní nemocnici Lochotín?

5. říj 2023

Krásný den zatím pořád čekáme na termín,ale zajímalo by mě jak to probíhá ve FN Lochotin když jdou děti na operaci s očima...jak dlouho tam cca jsou? Říkala dr.5 dni jak jsou na tom děti po operaci kdy. Vidí atd...moc děkuji kdo má nějakou zkušenost děkuji a krásný den

tanaku
5. říj 2023

Dobrý den, také nás to nejspíš nemine. Tak se sem víceméně s dovolením nacpu.
Já totiž měla za to, že budeme muset do Prahy. Vůbec nevím, že to někdo dělá i v Plzni. Strašně se toho bojím a informace, že je to na 5 dní v nemocnici mě drtí ještě víc.

autor
5. říj 2023

@tanaku ano chodíme k Dr.Markove a ta přímo operuje děti na Lochotíně...jen už jsme docela dlouho na čekací listině,ale včera už urgovala,že dcera musí na operaci už co nejdřív...a já s ní naštěstí v nemocnici budu má DG.ona by to sama nezvládla tam být...tak mě právě zajímá stav po operaci jak to všechno zvládneme

tanaku
5. říj 2023

Taky chodíme k Markové, ale měla jsem za to, že neoperuje. My jsme na čekací listině už asi rok a půl,ale pořád tak nějak doufám, že se to ještě zlepší,jak dcera poroste 🙏
A kolik dceři je? To by mě nenapadlo nikdy, že by tam mělo být dítě samo a ještě se zalepenýma očima... to beru jako samozřejmost,ale 5 dní je strašně moc, když jsou doma další děti

autor
5. říj 2023

@tanaku my jsme na listině už přes 2 roky a pořád nic dceři už je právě 10 a oči se jí zhorsujou,ale u nás je to dědičné...dřív jsme chodili k jiné oční pak jsme přešli sem a paní dr.hned navrhla operaci právě.tech 5 dní děsí právě i mě tak chci zjistit jak to všechno je a i pak doma jak dlouho trvá léčba atak.vubec netuším

tanaku
5. říj 2023

Aha, dceři jsou 3 a má šilhání. Možná i záleží tedy na druhu operace,jak dlouho v nemocnici. A Marková k tomu žádné informace nedala?

leila7
5. říj 2023

Ahoj chodime take k Markove a cekali jsme na operaci skoro 3 roky a ted v cervnu ma syn operaci za sebou konecne a super vse probehlo v poradku jen jsem si se synem vzala nadstandart protote byt s 5 matkami na pokoji bych nedala napis sz klidne rada ti napisu vse.

miksar
5. říj 2023

Na jaře jsem byla s mladším synem (8let) na operaci kvůli šilhání, ale ve FN Vinohrady. Středa nástup, čtvrtek operace, pátek ráno domů. Měly to tak všechny děti, které tam byly s námi. 5 dní je strašně moc. Termín operace jsme dostali za půl roku.

autor
5. říj 2023

@miksar teda tou vás byla rychlovka to koukám...

tanaku
5. říj 2023

@miksar Přesně takhle jsem také četla, že to probíhá. 5 dní mi také přijde strašlivě moc,pokud jde tedy o šilhání.